Hit u crnogorskim novinama, navijači objavili čitulju fudbalu: “Uvek ćemo ga čuvati od zaborava“

Neko je ozbiljno rešio da se našali povodom osnivanja Superlige Evrope

  • 1
Liga šampiona lopta logo fudbal

Foto: Tanjug/AP

Svet je definitivno potreslo fomiranje fudbalskog takmičenja najbogatijih 12 klubova Starog kontinenta – Superlige Evrope. Svi su počeli da se bune, ponajviše navijači, jer su uvideli da je ono stvoreno samo zbog koristi pomenutih timova, iako oni tvrde suprotno.

UEFA je rešila da pripreti i preduzme neke konkretne korake, fudbalski savezi svih zemalja su se pridružili, ali iz Superlige Evrope ne nameravaju da odstupe i kažu da su to samo prazne reči.

A neko u Crnoj Gori očigledno je rešio da se našali sa čitavom situacijom, pa je u jednom dnevnom listu objavio čitulju u kojoj objavljuje pokoj duše najpopularnije sporedne stvari na svetu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Strahinja Ćalović (@acainformacija)

 

U kratkoj poruci koja stoji na samoj čitulji, Neli, Tigre, Pesak, Mika, Dajo, Zeko i Dujo koji su potpisnici su izrazili žal što je fudbal izgubio dušu.

- Tužnim srcem javljamo da je posle duge i teške krize izazvane nezajažljivom glađu bogatih za novcem iz naših srca otrgnut, nikad prežaljeni FUDBAL. Sa neizrecivim bolom u našim dušama, uvek ćemo ga se sećati, o njemu besediti i nepotkupljivo čuvati od zaborava – piše u svojevrsnoj umrlici.

Video: Desio se Big Bang! Fudbal više neće biti isti: Sve što bi trebalo da znate o novoj Super ligi Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA