≫ 

Zbog povrede glave na meču bio je životno ugrožen, a sada je zamenio Murinja na klupi Totenhema

Rajan Mejson koji ima samo 29 godina vodiće Pevce do kraja akutelne sezone

  • 0
Rajan Mejson Foto: Youtube / Printscreen

Zbog protivljenja novoj Superligi Evrope i odbijanju da izvede fudbalere na trening, Žoze Murinjo je dobio otkaz u Totenhemu. I dok vlasnici tvrde da to nije razlog, već je to loša partija protiv Evertona (2:2), kojom su Pevci krenuli u lagani sunovrat niz tabelu Premijer lige, jasno je da gde ima dima, ima i vatre.

Kako su naveli čelni ljudi londonskog kluba, oni planiraju da stalno rešenje potraže tek od narednog leta, pošto je do kraja ostalo svega nekoliko kola i smatraju da malo toga mogu da urade u završnici sezone.

Glavna meta im je trenutno nemački stručnjak, Julijan Nagelsman koji predvodi Lajpcig, a dok ne dođe do dogovora sa trenerom kojeg takođe vide i na klupi Bajerna, tim će voditi Rajan Mejson, koji je tek napunio 29 godina, a koji nam je poznat zbog neke druge stvari.

U pitanju je nekadašnji fudbaler Totenhema, koji je na meču između Hala i Čelsija dok je nosio dresu Tigrova doživeo horor povredu glave zbog koje je u jednom trenutku čak bio i životno ugrožen. Posle toga, počeo je da se bori za to da se igra glavom u potpunosti ukine iz fudbala. Na svu sreću, on se oporavio, sada je živ i zdrav, a od 2018. godine radi u londonskom klubu.

Vodio je mladi tim Totenhema sa sasvim solidnim uspehom, a sada će imati šansu da se prikaže na velikoj sceni. Uz to, treba pomenuti da je odigrao jedan meč u reprezentaciji Engleske.

Video: Čeferin o Super ligi Evrope: Da je ona pravljena pre 30 godina tu bi bila Zvezda, a ne Junajted!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA