≫ 

Novi performans Borca, okupili svu decu iz fudbalske škole, mole Vučića za pravdu

Svim sredstvima se bore Čačani da dokažu nevinost posle kazne zbog nameštanja utakmice Prve lige

  • 4
borac čačak Foto: instagram/borac 1926

Možda bi čak i više nego procep u evropskom fudbalu koji se dešava ovih dana, ljubitelje fudbala u Srbiji trebalo da interesuje "slučaj" čačanskog Borca, čija uprava, igrači, navijači, danima protestuju zbog drakonske kazne FSS-a zbog nameštanja utakmice sa Železničarem iz Pančeva.

Podsetimo, Čačani su kažnjeni sa šest bodova i četiri miliona dinara, kažnjena je i Jagodina oduzimanjem istog broja bodova i sa šest miliona dinara, i za razliku od "Ćurana", nekako jači bunt zbog kazne dopire iz Čačka.

Ekipa je nedavno bojkotovala meč sa Radničkim, tačnije izašla je sa sedmoricom na teren, a meč je prekinut kada se jedan igrač kao povredio, a u ponedeljak je klub kraj Morave organizovao novi performans - sa decom iz svoje omladinske škole.

Na tribinama stadiona okupili su se igrači svih selekcija ovog kluba i razvili transparent da bi javnosti skrenuli pažnju na nepravdu koja je učinjena klubu oduzimanjem šest bodova i kaznom od četiri miliona dinara zbog događanja na utakmici Železničar Pančevo – Borac 1926.

Transparent je zapravo bio poruka za predsednika države Aleksandra Vučića da obrati pažnju na njihov problem.

- Predsedniče Vučiću, molimo vas da ne dozvolite da se budućnost naše dece ugasi na nezakonit način!!! - poruka je Čačana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    20. april 2021 | 17:42

    PODRSKA BORCU!!! STO RAD NE KAZNITE? KO NJIH FORSIRA? NAROD CE PUSTITI SVE RADOVE UTAKMICE OVE SEZONE UEFI PA CEMO VIDETI!!!

  • Marko

    20. april 2021 | 19:50

    Tvoj sliht zvuci poznato.kome se vi obracate dal ste normalni.pa cacak je uvek bio.ponosan grad. Duha zanima samo drzavna mezimica i nista vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA