≫ 

Navijači Čelsija nisu dali igračima da uđu na stadion, intervenisao i Čeh u gomili, rešio situaciju

Navijači Plavaca pokazali kako se bori za svoj klub

  • 3
peter čeh Foto: twitter/IsaacWaihenya

Lljubitelji fudbala "kao na iglama" prate dešavanja koja drmaju najvažniju sporednu stvar na svetu, i zaista se ponašaju kao da im neko otima njihov omiljeni sport. To posebno važi za fanove klubova koji su rešili da oforme evropsku Superligu, ali nisu računali na gnev čitavog fudbalskog sveta, pa sada njihov projekat doživljava potpuni krah.

Važnu ulogu u cilju pritika na klub da odustane od sulude ideje o Superligi, imali su navijači Čelsija koji su u toku dana okupirali "Stamford Bridž" i protestovali zbog odluke da klub prihvati učešće u kontroverznom projektu.

Više stotina navijača se našlo ispred stadiona, i to na dan meča Čelsija i Brajtona, te su u jednom trenutku blokirali autobus sa igračima "Plavaca" koji je naizlazio, da uđe na stadion. Situacija je bila napeta, navijači su bili rešeni da ne dozvole igračima da igraju meč, pa je morao da interveniše i Peter Čeh.

Legendarni golman londonskog kluba morao je da uđe u masu navijača i da ih moli da se sklone da igrači prođu. Više puta je ponavljao da to što rade nije način da izraze svoje nezadovoljstvo, a ovi su posle "natezanja" koje je trajalo davdesetak minuta, popustili.

Zbog svih dešavanja ispred stadiona meč Čelsija i Brajtona kasnio je 15 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    21. april 2021 | 09:19

    ovako su trebali i navijaci partizana da "zabrane" ilijevu i vuleticu da podnesu ostavke !! ostadosmo bez cirkusa !!!

  • baba smilja iz darosave

    21. april 2021 | 02:08

    navijaci nisu vlasnici kluba a ni stadiona.igraci igraju za gazdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA