≫ 

"Radnički je mogao da izjednači": Lapsus Dejana Stankovića posle "tesne" pobede nad Radnikom

Konstatovao je trener Zvezde da je njegov tim imao i sreće

  • 3

Trener Zvezde Dejan Stanković je posle meča sa Radnikom konstatovao da je najvažniji cilj, plasman u finale Kupa, ispunjen. Nije strateg Zvezde mogao da bude ponosan na igru svog tima ovog puta, i zato je i naglasio da je rezultat jedino što je ovog puta važno.

Crveno-beli su slavili 2:1, uz mnogo sreće pošto su gosti u samoj završnici dva puta pogađali prečku gola Borjana.

- Mislim da smo se brzo zadovoljili posle postignutog gola. Kao što sam govorio, jedna utakmica, može da se izdešava svašta. Tako je i bilo, zanimljivo do samog kraja, naš cilj bio finale, Radnički je mogao da izjednači, da odemo čak i u penale, ali zato je fudbal lep, zato je zanimljiv. Ispunili smo cilj i sada iemo po trofej - poručio je Stnaković koji je napravio lapsus sa imenom rivala.

Uprkos porazu, trener Surduličana Slavoljub Đorđević nema razoga za nezadovoljstvo jer je njegov tim odigrao još jedan sjajan meč protiv favorizovane Zvezde.

- Želim da čestitam Zvezdi ulazak u finale i želim im od srca duplu krunu - poželeo je sreću svom bivšem klubu Slavoljub, a onda izneo i niz pohvala na račun svog tima:

- Pričam od prvog dana da ovi momci pomeraju neke granice, način kako treniraju... Fudbalska Srbija je videla da nisu za džabe među najboljim ekipama u Srbiji.

FK Crvena zvezda - FK Radnik Surdulica Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA