≫ 

Miljković jedva izbegao težu povredu: Start Čovića rasplamsao strasti kraj aut linije, besneo Lalat

Na svu sreću, sve je prošlo bez ikakvih problema i posledica

  • 2

Fudbaleri Vojvodine i Partizana igraju ove večeri svoj duel polufinala Kupa Srbije na Karađorđu. Pobednik susreta će se u finalu u borbi za trofej sastati sa ekipom Crvene zvezde, a što se tiče večerašnjeg meča, on na svu sreću neće ostati upamćen po teškoj povredi.

Naime, igrao se sam početak utakmice kada je Čović oštro startovao na igrača Partizana, Aleksandra Miljkovića, koji je pao na zemlju i bukvalnom smislu počeo da kuka od bolova, što se moglo čuti u direktnom prenosu. Posle kraćeg premišljanja, za to je dobio i žuti karton od sudije Srđana Jovanovića.

Međutim, to nije smirilo strasti kraj aut linije. Sa klupe Partizana tražili su crveni karton za fudbalera Vojvodine, što se nije nimalo dopalo Nenadu Lalatoviću, koji je uputio par sočnih psovki ka klupi crno-belih.

Do dalje eksalacije sukoba na sreću nije došlo, Partizan je nekoliko trenutaka kasnije poveo i stavio Lale u podređen položaj tokom prvog poluvremena meča. Pogledajte kako je izgledao start Čovića na početku vesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    21. april 2021 | 23:12

    Start COVICA krvnicki. za crven. Ovo je start mrznje njihovog trenera.

  • Lepi

    22. april 2021 | 20:13

    Ako ga sudija nije iskljucio cudim se da veliki trener Lalatovic nije reagovao Sva ima svoga Sanoga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA