≫ 

Otišao Murinjo, Totenhem pobedio iz penala u 90. minutu, ali svi pričaju o Lorisovoj bravuri!

Kakva je mačka Francuz

  • 3
ugo loris Foto: twitter/FutbolRebelia

Fudbaleri Totenhema nastavili su da žive bez Žozea Murinja, ali i bez Superlige kao teretu na grbači pošto se dan ranije londonski klub povukao iz Superlige na koji se sručila kritika čitavog fudbalskog sveta.

Sa 29-godišnjim Rajanom Mejsonom kao Murinjovom zamenom, "Pevci" su savladali Sautempton u odloženom meču Premijer lige rezultatom 2:1 posle preokreta u režiji Gereta Bejla i Hong-Min Sona čiji je penal u 90. minutu doneo preko potrebna tri boda u ovom meču.

Međutim, koliko je ovaj duel mogao da ode u potpuno drugom smeru svedoči i šansa gostiju u 2. minutu kada je Loris upisao u svoju biografiju još dve senzacionalne odbrane.

Pogledajte kako je francuski golman odreagovao posle pokušaja glavom Salisea i potom silovitog udarca Čea Adamsa - niko nije mogao da veruje kako je Loris ostao nesavladan posle ovih šansi gostiju.

Loris je do poluvremena ipak kapitulirao, Dani Ingsa ga je savladao na isteku pola sata igre, i delovalo je da Totenhem nastavlja putem kojim ih je vodio Murinjo, putem neuspeha.

Međutim, nastavak je doneo otrežnjenje domaćeg tima i reakciju, a otud i golove u režiji Bejla, na kraju i penala koji je Son realizovao i možda najavio bolje dane za nesuđenog superligaša.

Za Totenhem ništa još nije izgubljeno, još je živa nada za plasman u Ligu šampiona, jer Lester, Čelsi i Vest Hem sa utakmicom manje "Pevcima" beže jedan, odnosno dva boda, te nas do kraja očekuje izuzetno zanimljiva borba za elitno takmičenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⚽⚽⚽⚽

    21. april 2021 | 22:22

    To je ovaj veliki klub koji nece ni izaci u evropu sledece sezone a proglasio se za jedan odnajboljih u evropi i hteo da igra super ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA