≫ 

Inter i ne mora da pobeđuje sa ovakvim Milanom, Juve dao tri, Ronaldo nijedan

U Seriji A, "neroazuri" uprkso kiksu proitv Specije i dalje drže solidnu distancu u odnosu na pratioce

  • 3
paolo dibala Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Intera iznenadili su neprijatno svoje navijače egalom 1:1 u Speciji protiv novajlije u "kalču", ali ne moraju da brinu, jer je prvi pratilac Milan posrnuo protiv Sasuola kod kuće - izgubio je 1:2 posle preokreta!

Juventus nije dozvolio izenađenje, iskoristio je loš dan milanskih takmaca, savladao Parmu 3:1 i koliko-toliko se primakao "neroazurima", ako se to može tako reći pošto je distanca i dalje prilično velika između Konteovog i Pirlovog tima - 11 bodova.

Do kraja sezone ostalo je još šest kola.

Reklo bi se da je Milan danas propustio i taj poslednji voz da uhvati gradskog rivala u šampionskoj trci, a najveći krivac za to je 21-godišnji ofanzivac Sasuola Đakomo Raspadori, dvostruki strelac u preokretu na "San Siru".

Posle bolje igre domaćih i gola Čalhanoglua u prvom delu meča, nastavak je doneo totalni preokret. Tim našeg Filipa Đuričića (igrao od starta) je pokazao koliko ume da bude nezgodan i protiv najjačih. Ovog puta odskočio je Raspadori i sa dva efektna pogotka šokirao "rosonere" za koje je i 16. meč ove sezone zbog povrede propustio Zlatan Ibrahimović.

đakomo raspadori Foto: Tanjug/Ap

Speciaj je osvojila dragocen bod u borbi za opstanak, koji sada uopšte nije nemoguća misija, psole egala sa Interom 1:1. Ekipa trenera Vinćenca Italiana priredila je iznenađenje dana koje je najavio Farias vodećim golom, a iako ga je Perišić već do poluvremena anulirao, do kraja nije bilo promene rezultata.

Rekli smo već, Interu ovaj kisk ne remeti mnogo šampiosnki put zbog kiksa prvog pratioca, dok Speciji bod znači "goli život" jer je ekipa sada na pet bodova od opasne zone.

Egal istovetnim rezultatom viđen je i u Bolonji gde je tim našeg Siniše Mihajlovića sprečio Torino da dođe do pobede u borbi za opstanak u Seriji A.

Konačno, Juventus je zahvaljujući dvostrukom strelcu Aleksu Sandru i De Lihtu, uspeo da preokrene rezultat protiv Parme i slavi 3:1. Prvi strelac lige Kristijano Ronaldo bio je od starta na terenu, ali ovog puta nije uspeo da se upiše u strelce i uveća svoj pzamašni golgeterski saldo (25 pogodaka).

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iz.Principa

    21. april 2021 | 23:09

    Sad su našli da kiksnu protiv Specije kada mi treba za dobitak tiket😡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA