≫ 

Emotivni Lalatović poručio: "Plakaćete kad odem, molićete da se vratim, ali tad će biti kasno"

Još jednu poruku upravi poslao je trener "Lala"

  • 21
nenad lalatović Foto: youtube/fkvojvodina

Vojvodina će od naredne sezone, kako stvari stoje, tražiti novog trenera, jer je raskol na realciji Nenad Lalatović - rukovodstvo toliko da i sam Lalat ne vidi sebe u klubu u narednoj sezoni. Tačnije, on podozreva da mu uprava neće ponuditi nastavak saradnje o čemu je vrlo emotivno pričao nakon poraza od Partizana u polufinalu Kupa.

Posle hvalospeva o navijačima zbog poruke podrške, pred kamerama TV Arene, zahvalio im se i na konferenciji za medije.

- Hteo bih da se zahvalim navijačima, dali su mi podršku, ali kad vas navijači vole - ja ne štedim svoje zdravlje i želim da igramo što bolje i efikasnije. Srce mi je puno, malo trenera je doživelo ovo, a da li ću otići ili ne - neću nikoga da molim. Lalatović je to zaslužio, ali ako uprava kluba to ne želi i misli da može bolje sa drugim trenerom koji će napraviti rezultate - ja se sklanjam. Već sad imam dva kluba gde mogu da odem, od srca im se zahvaljujem - rekao je trener "lala".

Novi Sad i Vojvodina su mu u srcu ma šta god se desilo na kraju sezone, tako će biti dok je živ, kaže.

- Znam da ko god dođe da će biti potrebno mnogo godina da obore taj rekord jer sam ja najuspešniji trener u istoriji kluba. Srećan sam što sam izborio Evropu, to je za moju Vojvodinu. Sigurno da ću ovde kupiti neku nekretninu i ostati da živim u Novom Sadu.

Svoju udućnost vezuje isključivo za inostranstvo.

- Inostranstvo je jedina opcija, zovu ljudi kad su videli da odlazim, moja je želja da se oprobam u inostranstvu i znam da će me ceniti sve više kada odem. Plakaće za mnom i moliće da se vratim, ali tad će biti kasno - poručio je trener Vojvodine.

Kada kaže da kariejru nastavlja u inostranstvu tu misli i na klubove u regionu.

- Meni je inostranstvo sve sem Srbije, znači i region, nije me bilo sramota da radim u Borcu posle Zvezde, pa što bi u regionu? Nije mi bitno gde, samo da nije Srbija - zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 0008034

    22. april 2021 | 08:13

    ... Plakace za njim i moliti ga da se vrati ... Nije tebi lako prijatelju.

  • Rade

    22. april 2021 | 07:37

    Drumovi ce pozelet Turaka al Turaka nigde biti nece!!! Na cemu je ovaj Lalatovic???

  • Janko Brat

    22. april 2021 | 07:57

    Bre Lalate vec odavno si trebao da odes jer manje bi bilo ,,cirkusa,, u ovoj ,,Jadnoj super ligi,, Srbije ovoga mi krsta,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA