≫ 

Poslednji trzaj Superlige: Ko kaže da su klubovi odustali? Niko još nije platio penale...

Florentino Perez ističe da se od projekta nije odustalo

  • 2
Superliga Evrope Foto: AP/Tanjug

Jesu engleski klubovi u utorak veče poručili da istupaju iz Superlige Evrope (ESL), jesu im se dan kasnije pridružili italijanski i Atletiko Madrid, ali daleko od toga da se priča sa novoformiranim takmičenjem tu završava!

Tako barem tvrdi Florentino Perez, čovek koji je pionir ESL i koji je u intervjuu za radio "Kadera SER" imao poruku za klubove koji su odustali.

- Niko nije odustao u ovom trenutku, jer niko nije platio penale za to. Bilo je klubova koji nisu nešto zainteresovani, ali potpisali su ugovore. Koliko su penali? To vam neću otkriti. Prvo na čemu smo radili jeste to da stvari budu dobro pojašnjene. Naravno da su ugovori obvezujući - rekao je Perez i dodao:

- Moja je odgovornost da Real Madrid bude pionir. Ako ima novca, onda ga ima za svakoga. Projekat je sada u "stand-by" fazi. Zajedno smo, Juventus nije odustao, čuo sam se s Anjelijem tri puta tokom dana. Tražićemo nove partnere.

Osim Reala, i Barselona je klub koja javno nije poručila da odustaje od SL.

- Razgovarao sam sa Laportom i ostaje uz projekat. Naravno da ostaje i reagovao je na jedini normalan način... Pazite, to nije zatvorena liga. Fiksni klubovi, koji ne mogu da ispadnui, su to zaslužili na terenu. To su klubovi koji imaju najviše navijača na društvenim mrežama. Ne osjećam se usamljeno. Razmišljamo kako ćemo generisati novac s našim partnerom, bankom JP Morgan. Bio bi veliki greh da nismo pokušali uvesti ovaj format.

>>> Direktna borba za Ligu šampiona večeras (20.45) u Napulju između Napolija i Lacija, a može se reći da tim koji izgubi ispada iz trke, dok remi nikome ne odgovara. Kvota na keca je 2,05, a na dvojku 3,60, dok je kvota na GG3+ 1,97. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Lacio.

Video: Desio se Big Bang! Fudbal više neće biti isti: Sve što bi trebalo da znate o novoj Super ligi Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teкија

    22. april 2021 | 11:50

    Заслужили су 🖕

  • Vitez Koja

    22. april 2021 | 16:51

    Poslednji trzaji matorog, jer u suprotnom mora da da ostavku i da rešava spor sa ovom Američkom bankom.Baš me zanima kako će ta liga izgledati sa timovima iz MLS-a, i sa istoka.Nije to ni loše za ostale klubove, jer će biti lakša prohodnost ka Evrokupovima, titulama i većim budžetima. Oni će možda biti interesantni u Japanu, Kini i Americi, ali ne i u Evropi.Mislim da ni igračima baš neće biti zanimljivo da igraju revijalne meče i da svake nedelje putuju kroz vremenske zone da bi igrali u Tokiju, Njujorku, Šangaju...samo da bi se klub što više obogatio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA