≫ 

"Zaslužite Ligu šampiona": Specijalna poruka za Barsu stajala sve vreme prenosa utakmice

Ovo je reakcija La Lige na ideju da tri najveća španska kluba budu deo Superlige

  • 0
FC FK  Barcelona - Getafe Foto: LLUIS GENE / AFP / Profimedia, Telegraf

Gotovo svi klubovi koji su se zaleteli da se odvoje i formiraju Superligu nalaze se na udaru rivala u svojim ligama i šire, pa su mnogi morali da se izvinjavaju navijačima poput gazdi Arsenala i Liverpula, mada ima i onih koji i dalje uporno insistiraju na tome da je Superliga jedino rešenje za, kako kažu, spas fudbala.

Takav stav deli i gazda Barselone Đoan Laporta, koji je poručio da je takmičenje u kome bi učestvovali samo najmoćniji klubovi Evrope "apsolutno neohodno" fudbalu.

Odgovor "La Lige" na ove reči, i na reči gazde Reala Florentina Pereza, bio je momentalan i žestok, i mogli su ga videti svi gledaoci kraj "malih ekrana" koji su pratili uživo utakmicu Barselone i Hetafea.

tv prenos Foto: Telegraf

Naime, u donjem uglu ekrana sve vreme prenosa nalazio se specijalno kreiran logo za aktuelni trenutak, i kao poruka lige - zaslužite je.

Iznad poruke je stavljen i čuveni logo Lige šampiona, a sve to je jasna poruka čelnika La Lige i klubova španske lige, osim Reala, Barse i Atletika, da se okanu Superlige koju su zamislili i da se na terenu, kao i do sada, kroz domaće prvenstvo izbore za elitno takmičenje.

Inače, pre meča i igrači Hetafea, koji su u špaliru čestitali fudbalerima Barselone na osvojenom kupu, nosili su majice sa istim logom koji je plasirala La Liga u prenosu.

Video: Piksi o Superligi Srbije: Gledao sam neke multiprenose. No comment! Liga mora da se smanji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA