≫ 

Savićević, obavezno: Prosinečki pričao o svojih idealnih 11 i kako je stvorena Zvezda 1991!

U TOP 11 nalazi se još jedan bivši igrač crveno-belih

  • 3
Robert Prosinečki Printskrin: Youtube/Podcast Inkubator

Legendarni fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki gostovao je u podkastu "Inkubator" gde je govorio i o svom nekadašnjem klubu!

Tačnije, kako je Zvezda 1991. godine osvojila titulu prvaka Evrope koja sada u maju slavi jubilej od 30 godina.

- Bilo je to drugačije vreme, nisi smeo ići u inostranstvo do 28 godine i sav kvalitet ostajao je u Jugoslaviji. Zvezda je tada bila najveći klub,koliko god mi to želimo ili ne, mogla je kupiti ili dovesti koga je htela, tako da se četiri godine pravila ta ekipa. Da bi se jednog dana moglo igrati možda ne da se osvoji, ali bar da se parira najvećima - rekao je Robi i dodao:

- I tako se radila generacija koja nije razmišljala da će osvojiti, ali utakmica po utakmica i vidiš da si dobar. Na kraju, mora biti malo sreće i kad to imaš - to je i to. To je proces, ne možeš ništa preko noći.

- U ovo vreme mislim da će neko sem Steaue i Zvezde odavde osvojiti LŠ. Gvardiola sada ima dve milijarde i može da kupi koga god hoće, ne samo on već i ostali. Sa ovog Istočnog bloka čak ni Rusi teško da će moći da osvoje.

Voditelj podkasta je Prosinečkom postavio i pitanje da izabere svojih idealnih 11 saigrača, ali bez onih iz reprezentacije.

- Savićević obavezno - ispalio je Robi kada je na red došao vezni red, dok je iz redova Zvezde izabrao još Miodraga Belodedića. Svoje mesto u TOP 11 su našli i Ronaldo, Lusi Enrike, Figo, Gvardiola...

>>> CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će imati priliku da povisi tu prednost i mirno ode u Istanbul na nastavak serije. Kvota na keca je 1,17, dok je dvojka čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Fenerbahče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • drug

    23. april 2021 | 08:58

    Najbolji zakon- nema napolje prerano!!

  • M.D.

    23. april 2021 | 08:44

    To je bila Zvezda,a ne ova što nemože da pobedi Radnika bez pomoći sudija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA