≫ 

Ronaldo se vraća u Junajted? Počeli pregovori, Juve spreman da ga proda za 30 miliona evra

Agent fudbalera imao kontakte sa klubom

  • 0
Kristijano Ronaldo, Cristiano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo bi već ovog leta mogao da se vrati na Old Traford! Upravo u Mančester junajtedu je i rođena legenda o "CR7", i upravo tu se Ronaldo afirmisao kao igrač.

Kako prenose mediji iz Engleske, agent Žorž Mendeš koji brine o Ronaldovoj karijeri, započeo je pregovore sa Crvenim đavolima o eventualnom prelasku Portugalca u Mančester.

Ronaldo na leto ulazi u poslednju godinu ugovora sa Juventusom, sa kojim nije imao uspehe kakvi su se očekivali, posebno u Ligi šampiona, gde je Stara torinska dama dva puta ispala u osmini finala, a jednom u četvrtfinalu, i to od Ajaksa, Porta i Liona.

Juventus će ove sezone ostati i bez titule posle devet godina, pa očigledno želi novi izazov.

Juventus bi prema navodima Gazete bio srećan da udomi Ronalda i spremni su da ga prodaju po ceni od svega 30 miliona evra. Juve takođe želi da se otarasi i Ronaldove plate od 31 milion evra.

Junajted je spreman da plati samo polovinu njegove plate, pa bi Ronaldo morao da na pravi ozbiljan rez, što on za sada nije raspoložen da uradi, pa će pre sačekati da mu istekne ugovor sa Juventusom.

Svakako je kontakt uspostavljen i tek će se pregovarati povodom ovoga...

Video: Sve Ronaldove veze i kombinacije: Počeo je sa 17, a s ovim lepoticama je uhvaćen na delu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA