Posle protesta - kanal! Arsenal se raspada, Leno smešnim autogolom pogurao Everton ka Ligi šampiona

"Karamele" minimalno slavile na Emiratima - 0:1 (0:0)

  • 0

 

Arsenal je nastavio sa posrtanjem u Premijer ligi, a ako nije platio u prošlom kolu "na mostu" protiv Fulama (1:1), platio je u ovom "na ćupriji" protiv Evertona koji je slavio na Emiratima sa 1:0.

Sjajni tim Karla Ančelotija je još jednom taktički besprekornom partijom razoružao Tobdžije koje su 90 minuta napadale bez ikakve ideje i mogućnosti da zaprete Pikfordu.

Tek u 93. minutu engleski reprezentativac je imao ozbiljan posao, ali je zaustavio šut rezerviste Martinelija koji nije mogao da donese bod svom timu.

Everton se branio, čekao i sačekao priliku da ukrade pobedu. Brazilac Ričarlison sjajno je pobegao u 76. minutu Pablu Mariju, pokušao da centrira, ali loše zahvatio loptu koja je prevarila Bernda Lena, pogodila u nogu i ušla u mrežu.

Bio je to autogol nemačkog čuvara mreže koji se uklopio u užasan dan za sve ljubitelje Arsenala koji je kulminirao velikim protestima protiv vlasnika Stena Krenkea nekoliko sati uoči utakmice.

Everton sa 52 boda ostaje na osmom mestu, sa samo tri boda manje od Čelsija i Vest Hema koji drže četvrto mesto. Arsenal ostaje deveti sa gotovo nikakvim šansama da se domogne Evrope kroz prvenstvo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegeraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA