≫ 

Delirijum Vranjanaca u derbiju juga, Recko sa ograde komandovao, policija obuzdavala navijače

Kakva sreća za igrače i navijače Dinama

  • 2

Fudbaleri Dinama iz Vranja ostvarili su u subotu možda i najvažniju pobedu u ovom delu sezone, jer je bio reč o sudaru protiv direktnog konkurenta za opstanak u ligi Dubočice iz Leskovca. Ekipa Dragana Antića je slavila 2:1 i tako došla nadomak izlaska iz opasne zone pred finiš prvenstva koji za mnoge ekipe "miriše" na dramu.

Strelci za goste bili su Tumbas u 39. i Stevanović u 75. minutu, za pobedu i delirijum Vranjanaca koji su imali malu ali vatrenu podršku u Vlasotincu, gde je igran meč, i baš je u toj grupi bio i Dragan Antić, popularni Recko.

Podsetimo, trener Vranjanaca je nedavno suspendovan na 18 meeci od strane FSS-a zbog ponavljačkog nedoličnog ponašanja na utakmici, ali mu je ta kazna neočekivano ukinuta, pa je ponovo uz ekipu i na mečevima.

Očito još uvek nije na klupi, pa je sa ograde praktično davao instrukcije igračima, koji su ga obradovali pobedom. Recko je neposredno posle drugog gola, koji su gosti burno slavili sa navijačima, pa je i policija morala da reaguje, svojim fudbalerima komandovao za nastavak meča. Taj momenat možete pogledati u priloženom videu u vrhu vesti.

U nastavku pogledajte sve najzanimljivije detalje sa meča u Vlasotincu.

Inače, ovom pobedom Dinamo je došao na 12. mesto sa 35 bodova, isti broj poena ima Železničar, dok prvi tim "iznad crte" Borac Čačak ima 37. Upravo su Čačani naredni rival Vranjanaca, taj meč igra se na stadionu Dinama, i nema sumnje da nas očekuje žestoka borba.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Veliko iskušenje za lidera Primere Atletiko večeras (21.00), pošto Jorgandžije gostuju u Bilbau. Ako ne pobede, rizikuju da im se Real Madrid i Barselona dodatno približe pred poslednjih pet kola. Kvota na dvojku je 1,90, dok je iks 3,40, a kec 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Atletiko Madrid

Lil ima samo bod više od PSŽ-a pet kola pre kraja Lige 1, i svaki meč mu je presudan. A večeras (21.00) ima možda i najteži izazov - gostuje Lionu koji je takođe i dalje u trci za titulu. Kvota na dvojku je čak 3,35, dok je kec 2,25, a iks 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lion - Lil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA