≫ 

“Gvardioli treba bolji zubar – pre bih kod njega, nego da igram protiv Atalante“: Miha nasmejao sve

Srpski stručnjak našalio se pred susret njegove Bolonje sa Boginjom u Bergamu

  • 0
Siniša Mijhajlović, FK Crvena zvezda

Foto: Profimedia/Sipa Press

Atalanta je u prethodnim sezonama uspela da se popne uz lestvicu evropskog klupskog fudbala. Tim iz Begrama uzeo je učešće čak i u završnici Lige šampiona, a o tome je jednom pričao Pep Gvardiola koji je uporedio susrete sa Boginjom kao odlazak kod zubara.

Upravo na to se nadovezao naš Siniša Mihajlović pred meč sa Atalantom u Begramu u nedelju od 20.45. Srpski stručnjak se našalio, istakavši da Gvardiola možda samo ide kod pogrešnog zubara.

- Kada odem kod zubara, ponekad zaspim, to mi je opuštajuće. Jedina trauma zbog zubara bila mi je što često nije bilo anestezije. Možda je Gvardioli potreban bolji zubar jer ja bih pre išao kod zubara nego igrao protiv Atalante – rekao je Mihajlović.

On je odradio odličan posao u Bolonji, siguran je na sredini tabele, umeo je da pomuti posao nekim velikanima iz samog vrha, a mnogi su ovaj tim pred početak sezone videli u Seriji B. Zbog toga je sada na meti velikih klubova, uključujući Juventusa, ali je on za sada pričao samo sa predsednikom Bolonje.

- Pričali smo o raznim stvarima, ne samo o fudbalu. Predsednik je ambiciozan, kao i ja, pa obojica želimo da unapredimo tim. Teško je izaći na kraj sa krizom zbog pandemije koronavirusa. Za sada se ništa nismo dogovorili, sve je otvoreno. Sastaćemo se ponovo i pričaćemo o budućnosti. Imam još dve godine ugovora, srećan sam ovde, videćemo šta će biti. Nije mi stalo do novca, samo do posla – nadovezao se Siniša.

Video: Vranjanci burno slavili gol u Leskovcu: Recko sa ograde komandovao, policija obuzdavala navijače

Finale Liga kupa Engleske donosi nam danas (17.30) okršaj Mančester Sitija i Totenhema, gde su Građani veliki favoriti - kvota na keca je 1,55, na dvojku čak 6,25, a na GG3+ 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Totenhem

Barselona juri Atletiko na prvom mestu, blizu mu je, ali će danas (16.15) imati težak zadatak, pošto gostuje odličnom Viljarealu. Kvota na dvojku je 1,70, a na kombinazziju 2&3+ 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Barselona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA