Ni Mesi mu ne bi asistirao kao igrač Viljareala: Grizman doneo Barsi važnu pobedu u šampionskoj trci

Katalonci slavili na teškom gostovanju posle preokreta (1:2)

  • 1
Antoan Grizman

Foto: Screenshot/Sport klub

Barselona je preživela jedno od najtežih gostovanja u finišu sezone i pobedom u Viljarealu od 2:1 preskočila Real Madrid na tabeli Primere u šampionskoj trci.

Katalonci imaju i meč manje od najvećeg rivala pa bi u slučaju pobede mogli da se odlepe na tri boda razlike. Heroj današnje pobede bio je Antoan Grizman.

Imao je francuski napadač, inače dvostruki strelac i veliku pomoć Huana Fojta, defanzivca Viljareala koji mu je asistirao za pobedonsosni gol u 35. minutu bolje nego što bi to recimo uradio Leo Mesi.

 

Ekipa Unaja Emerija bolje je otvorila utakmicu i povela u 26. minutu preko Nigerjica Čukuvezea. Međutim, ta radost je trajala vrlo kratko jer je Grizman u 28. postigao svoj prvi gol na meču, sjajan lob posle dodavanja Oskara Mingeze.

 

 

Drugo poluvreme nije obilovalo lepim potezima. Viđena je velika borba, a Viljareal kojeg u četvrtak očekuje duel polufinala Lige Evrope sa Arsenalom je kapitulirao u 65. minutu kada mu je isključen fudbaler Manu Trigeiros.

Barselona je do kraja sačuvala prednost sa igračem više i upisala 22. pobedu u sezoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA