Start “za zatvor“ nad Mesijem: Fudbaleri se hvatali za glavu, Argentinac čudom prošao bez preloma

Sudija Karlos del Sero Grande je momentalno Manua Trigerosa poslao put svlačionice

  • 0
Leo Mesi Foto: Twitter / Printscreen

Barselona je na meču protiv Viljareala napravila možda i preokret vredan titule u španskoj Primeri, pošto je nakon novih kikseva gradskih rivala iz Madrida došla u situaciju da pobedom izbije na prvo mesto na tabeli. Međutim, pitanje je šta bi bilo da je Mesi “stradao“ u 65. minutu utakmice protiv Žute podmornice.

Naime, u tom momentu kada je tim iz Katalonije već preokrenuo rezultat u svoju korist, izuzetno oštro, možemo reći i pogibljeno je nad Argentincem startovao Manu Trigeros sa obe svoje noge. Svi na terenu su se uhvatili za glavu, nadajući se da je ipak sve kako treba sa asom Barselone.

Naravno, glavni arbitar meča, Karlos del Sero Grande nije imao nikakvu dilemu i odmah je poslao Trigerosa u svlačionicu, iako ga je ovaj uporno ubeđivao da nije imao nikakvu nameru da tako startuje. Avaj, prekršaj nije bio samo za crveni karton, mnogi bi u žargonu rekli da je “za zatvor“, jer je ozbiljno mogao da ugrozi završnicu sezone za Lea Mesija.

Na svu sreću, Argentinac je prošao bez većih posledica i nakon ukazane lekarske intervencije se vratio na teren. Barseloni je do kraja bilo značajno lakše da sa igračem više upiše novu pobedu i da očuva stečeni kapital.

Video: Penal za Partizan samo 5 minuta posle Spartakovog izjednačenja: Ivančević srušio Štulića pred golom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA