Trener Mladosti na odeljenju neurohirurgije: Pozlilo mu usred meča, sada je u stabilnom stanju

Nadamo se da će se Darko Rakočević uspešno oporaviti i vratiti na fudbalski teren

  • 0
Darko Rakočević Foto: MN Press

Srpski trener, Darko Rakočević je napustio klupu Mladosti na poluvremenu utakmice protiv TSC-a, pošto mu je pozlilo, kako su javili komentatori televizije Arena Sport u prenosu uživo iz Lučana.

On je hitno prebačen u obližnji zdravstveni centar u Lučanima, ali pošto mu ni nakon infuzije nije bilo bolje, morao je da bude transportovan dalje u bolnicu u Čačak, koji se nalazi na oko 20 minuta od ove srpske varošice.

- Naš trener Darko Rakočević je smešten na odeljenje neurohirurgije u čačanskoj bolnici. Za sada je stabilno, ali oseća vrtoglavice, bitno je da nema mučnine. Trebalo bi tokom dana da uradi skener i ostalu dijagnostiku. Nadamo se da će naš trener brzo izaći iz bolnice i uskoro ponovo biti sa nama – reči su lučanske Mladosti.

Kada je Rakočević morao da napusti stadion, vodili su gosti minimalnim rezultatom posle gola Juga Stanojeva iz 41. minuta. Međutim, Bojović je u nastavku sa dva gola doneo preokret i petu vezanu pobedu domaćima.

Sve ovo znači da Rakočević neće voditi tim ni predstojeće srede na Banovom brdu, već će ga zameniti pomoćni trener Dragiša Žunić, koji je vodio drugo poluvreme utakmice sa timom iz Bačke Topole.

Video: Stanojević zadovoljan zbog pobede, ali... Moramo više šansi da realizujemo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA