UEFA zvanično otvorila istragu protiv Ibrahimovića, da li Zlatanu preti fijasko?

Razlog je veza sa kaldionicom

  • 5
Zlatan Ibrahimovic Foto: Tanjug/AP

Čelnici UEFA zvanično su otvorili disciplinsku istragu protiv napadača Milana Zlatana Ibrahimovića zbog "navodnog finansijsok interesa u kladionici."

UEFA je u ponedeljak popodne objavila da je istraga otvorena id a bi ista mogla da donese veoma ozbiljne posledice za iskusnog napadača koji je u 40. godini produžio ugovor sa Rosonerima za još jednu sezonu.

- U skladu sa članom 31 (4) disciplinskih propisa uEFA, danas je imenovan etički i disciplinski inspektor koji će voditi istragu u vezis a potencijalnim kršenjem UEAF propisa od strane Ibrahimovića zbog navodnog finansijskog interesa u kladionici. Dalje informacije u vezi sa ovim pitanjem biće dostupe u doglreno vreme - piše u izjavi UEFA.

Problem je nastao psole istrage medija i natpisa da Zlatanova kompanija "Unknown AB"  ima 10 procenata u upravljačkoj strukturi kladionice "Bethard.com".

A kao jedna od kazni koja se pominje za Ibrahimovića, zato što je kao aktivan fudbaler povezan sa kladionicom, navodi se ona novčana od 100 miliona kai i suspenzija na tri godine. Naravno, to bi automatski značilo kraj karijere za velikog napadača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gekke Joopi

    26. april 2021 | 19:11

    Previse je Zlatan velik da bi se uefini kriminalci na njemu izivljavali.

  • Ilija

    26. april 2021 | 19:53

    Mogu mu pljunu pod Poršea

  • Putin R.S

    26. april 2021 | 20:44

    Umesto da se bavite Realom i Barselonom kao i ostalih bogatih klubova zbog osnivanja Super Lige i pokusaj urusavanja UEFA i FIFA zbog bogacenja, vi istrazujete Ibrahimovica, i posle vam je krivo kada vas nazivaju lopovima i mafijom. Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA