≫ 

Milan doživeo debakl u Rimu, Napoli za dva minuta uskočio u TOP 4

Rosoneri poraženi od Lacija rezultatom 3:0

  • 1
FK Lacio Foto: AP/Tanjug

Ukoliko bi se danas završila Serija A, fudbaleri Milana sledeće sezone ne bi igrali Ligu šampiona!

Razlog je trijumf Napolija u Torinu protiv istoimenog tima rezultatom 2:0, i to posle 120 sekundi "blickriga" i golova Bakajoka i Osimeha u 11. i 13. minutu, kao i poraz Rosonera u derbiju kola protiv Lacija rezultatom 3:0.

Rimljani su na svom terenu ubeldjivo savladali Milan golovima Koree u 2. i 51. minutu, kao i Ćira Imobilea u 87. minutu, a svih 90 minuta za domaći tim odigrao je i srpski vezista Sergej Milinković Savić.

Lacijali su se tako na odličan način vartili u trku za mesto koje vodi u LŠ, jer sada zaostaju pet bodova za 4. pozicijom koju dele tri tima - ali uz utakmicu manje. Atalanta je ostala druga sa 68 bodova, Napoli, Juventus i Milan imaju po 66, s tim da Rosoneri imaju najgori međusobni skor.

Nije Milan ličio na ekipu u Rimu i pravo je čudo što više lopti nije završilo iza leđa Donarume. S druge strane, gosti su pretili tek u finišu meča preko Tonalija i Kesija koji je pogodio prečku.

Što se tiče same utakmice u Torinu, nije bilo dileme da li je Napoli zaslužio trijumf. Prednost je mogla da bude i ubedljivija, dok je domaći priporetio samo u dva navrata - prvi put u 38. minutu posle šuta Verdija iz slobodnjaka, zatim i posle solo akcije Ansaldija u 49. minutu.

Torino je posle ovog poraza ostao na 31 bodu, koliko imaju i Benevento i Kaljari na tom psolednjem mestu koje vodi u Seriji B, s tim da Bikovi imaju meč manje.

U nastavku pogledajte i golove sa meča Torino - Napoli:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    27. april 2021 | 19:11

    Kad ti je prvi.spic Ibra sa 40 godina (svaka cast za karijeru)...dobro da su uopste otisli u Evropu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA