Preokret Lestera i džinovski korak ka LŠ

Ihenačo heroj Lisica protiv Palasa

  • 0
FK Lester Foto: AP/Tanjug

Prošle sezone su u poslednjem kolu ostali bez Lige šampiona, dok se ove Lester "svim silama" trudi da izbegne dramu koja će definitivno biti viđena u finišu Premijer lige!

Lisice su pobedile Kristal Palas na domaćem terenu posle preokreta rezultatom 2:1 (0:1) i tako su pobegle petoplasiranom Vest Hemu na sedam bodova viška  - pet kola do kraja šampionata.

Poveo je Palas već na početku meča golom Vilfrida Zahe u 12. minutu, da bi Kastanje u 50. izjednačio na asistenciju Ihenača koji je u 80. postavio konačan rezultat svojim 10. golom u sezoni.

Lester trenutno zaostaje pet bodova za drugoplasiranim Junajtedom, ali istovremeno beži četiri Čelsiju koji je na toj četvrtoj poziciji koja vodi sledeće sezone u LŠ.

Lisice do kraja imaju da odigraju još mečeve poriv Sautemptona i Njukasla, zatim protiv Junajteda na Old Trafordu, te Čelsija u Londonu i Totenhema kod kuće.

Vredi pomenuti i to da je srpski vezista Luka Milivojević igrao 83. minuta za Kristal Palasa koji se trenutno nalazi na sredini tabele sa 38 bodova, 11 više od Fulama koji je prvi ispod crte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA