≫ 

Saznajemo! Fudbaler Partizana polomio šaku: Crno-beli bez beka mesec dana, neizvestan za finale Kupa

Fudbaler tek posle meča sa Spartakom osetio posledice jednog duela

  • 11
Ivan Obradović, FK Partizan Foto: MN Press

Muči muku Partizan sa povređenim fudbalerima od Kup meča sa Vojvodinom, a spisak onih na koje trener Aleksandar Stanojević neće moći da računa u narednom periodu povećan je za - Ivana Obradovića.

Levi bek crno-belih je polomio šaku pri padu i predstoji mu pauza od tri do četiri sedmice.

Da budemo precizni, Obradović je u toku meča sa Subotičanima, prilikom jednog duela i pada povredio pomenutu šaku, ali je ostao na terenu, dok su posledice počele da ga stižu tek posle meča.

Bolovi su inicirali snimanje, koje je pokazalo da je fudbaler slomio dva prsta i nagnječio deo šake, pa je shodno tome cela ruka potom imobilisana gipsom i zavojima.

Odradović je već počeo sa terapijama, a njegovu želju da i u tom stanju trenira i igra utakmice sprečio je s razlogom trener Aleksandar Stanojević, ne želeći da rizikuje i dovede u još veći problem iskusnog igrača.

Podsetimo, ključni meč Partizana do kraja sezone biće finale Kupa, koje će se odigrati 25. maja, a žrebom će biti određeno ko će biti domaćin.

Ostaje neizvesno da li će Obradović uspeti da se oporavi do finala kupa protiv Crvene zvezde. Alternativa Stanojeviću na toj poziciji je Slobodan Urošević.

Video: Penal za Partizan zbog kojeg je igrač Spartaka aplaudirao sudiji

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA