≫ 

Bomba sa Parka prinčeva: PSŽ ponudio megaugovor Lionelu Mesiju!

Čovek koji je prvi objavio da Nejmar ide u PSŽ grunuo novu bombu

  • 5
lionel mesi Foto: Tanjug/Ap

Poznati brazilski novinar Marselo Behler aktivirao je novu bombu. Novinar brazilskog TNT sportsa, koji je prvi objavio vest o transferu Nejmara u Pari Sen Žermen, sada donosi novu ekskluzivu da je francuski šampion ponudio ugovor Lionelu Mesiju.

Argentincu ovog leta ističe ugovor u Kataloniji i može da pregovara sa zainteresovanim klubovima i pre 30. juna, a Sveci su spremni da mu ponude ugovor na 2+1 sezonu uz ogromnu platu.

Behler tvrdi da je Pari Sen Žermen glavni favorit da se dočepa Mesija jer je Barsa u ozbiljnoj finansijskoj krizi i ne može da se trka sa katarskim projektom iz Pariza. Tu je takođe i prvilačnost koju sa sobom nosi igranje za PSŽ.

Bazilac tvrdi i da Mesi želi da se fokusira na kraj sezone u Barseloni u kojoj pored Kupa kralja može da osvoji i Primeru, pre nego što donese konačnu odluku.

Pored dovođenja Mesija, PSŽ radi na produženju ugovora sa Nejmarom i Embapeom koji važe do 2022. godine, a Sveci su već objavili i da je golman Kejlor Navas produžio saradnju do 2024.

>>> Prštaće večeras (21.00) u polufinalu Lige šampiona, u Parizu igraju PSŽ i Mančester Siti, dva kluba s neograničenim budžetima i vrhunskim asovima u svojim redovima. Kvota na keca je 3,10, na iks 3,40, na dvojku 2,30, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran F

    28. april 2021 | 07:15

    PSG pravi jaku ekipu ,nadam se da će biti uvek u finalu.Želim da potisnu ove postojeće🌟

  • Semajlirane_pufne

    28. april 2021 | 09:28

    Neznam sta se ljudi više primaju on završava karijeru u Barselonu i to je to jer njemu novac nije bitan bas toliko kao Ronaldu...

  • Gg

    28. april 2021 | 09:48

    Nije mi jasno ko može da navija za PSG, pre Arapa su ih zvali pljačkaši siromašnih gradjana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA