Srbin im je kapiten, a možda će biti i trener: Siniša Mihajlović kandidat da preuzme Kristal Palas!

Italijanski medij navodi da je Kristal Palas i ranije razmišljao o angažmanu srpskog stratega i da ovo nije prevelika novost

  • 6
Siniša Mihajlović

Foto: MN Пress

Očekuje se da će Roj Hodžson nakon ove sezone otići u zasluženu penziju, pa Kristal Palas već traži zamenu za trenera. Premijerligaš na toj poziciji vidi srpskog stratega Sinišu Mihajlovića, tačnije, on je jedna od dve opcije, prenose italijanski i engleski mediji.

Hodžson je napunio 73 godine i sada mu svi predviđaju skori kraj karijere, a to povlači mnogo pitanja u Kristal Palasu gde će po takvom razvoju događaja morati da potraže alternativu na klupi.

"Il Resto del Karlino" navodi da je Mihajlović, trener Bolonje, prva opcija, a da će se za posao takmičiti sa Patrikom Vijerom koji je trenutno bez posla.

Mihajlović pre svega mora da razreši svoj status u Bolonji. On ima ugovor do juna 2023. godine, a sa platom od 2.000.000 evra godišnje je među najplaćenijim trenerima Serije A.

Italijanski medij navodi da je Kristal Palas i ranije razmišljao o angažmanu srpskog stratega i da ovo nije prevelika novost.

Takođe, ističe se da je Miha trenutno srećan u Bolonji, ali da je svakako spreman za novi izazov koji bi mogao, taman, da mu bude u Engleskoj.

Tamo bi na terenu imao i svog zemljaka, Luku Milivojevića, koji nosi kapitensku traku u engleskom timu.

Video: Stanković: Naši igrači su zlato

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    1. maj 2021 | 13:32

    Mislim da ih Lalatovic preuzima .

  • Sosa

    1. maj 2021 | 11:25

    Kako on u Premijer ligi pa on je za italijansku ligu slab,on je jedino za italijansku ligu i to slabije timove,Sampdoria Bolonja Milan itd.

  • Titty Mcboob

    1. maj 2021 | 12:15

    Znaci i palas ode u 5 ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA