≫ 

Ništa od Paunovića i Premijer lige: Reding doživeo debakl protiv Noriča, poznati učesnici plej-ofa

Šteta, s obzirom na to da se tim srpskog stručnjaka dobro držao kroz veći deo sezone

  • 4
Veljko Paunović Foto: MNPress

Za razliku od nekih prethodnih sezona kada smo u Čempionšipu imali ludilo u poslednjem kolu, ove godine to neće biti slučaj, barem ne kada je borba za plej-of i direktnu promociju u pitanju. Danas su odigrane utakmice pretposlednjeg kola, nakon kojeg je Reding koji predvodi Veljko Paunović definitivno rekao zbogom razigravanju i snovima o Premijer ligi.

Ruku na srce, niko pred početak takmičarske godine nije mogao ni da zamisli Reding u plej-ofu. Paunovićeva ekipa je ipak pokazala veliki karakter, nije ni u jednom trenutku strepela za opstanak, pa navijači moraju da budu zadovoljni učinjenim. Danas je njihov tim doživeo debakl protiv lidera na tabeli, ekipe Noriča u gostima (4:1), ali to ne može da stavi mrlju na sve učinjeno.

Poveli su momci Veljka Paunovića preko Lorana u 12. minutu, ali su Kanarinci preko Dauela u 30. i 64. minutu preokrenuli rezultat. Do kraja su se u strelce upisali Pintilija u 78. minutu i čuveni Temu Puki, čije majstorije svi željno čekamo da vidimo u Premijer ligi, u 85. minutu.

Ono što takođe zavređuje pažnju jeste podatak da je starter u timu Redinga bio mladi srpski reprezentativac, Dejan Tetek koji je na terenu proveo 68 minuta, ali nije uspeo da povuče ekipu ka pobedi.

Kao što je već odavno poznato, Norič i Votford su se direktno vratili u Premijer ligu, dok će se za preostalo mesto kroz razigravanje boriti Brentford, Svonsi, Bornmut i Barnsli. Prvopomenuti su prošle sezone izvisili na poslednjoj stepenici, naredna dva imaju velikog iskustva u najvišem rangu, dok je nepoznanica jedino ekipa Barnslija. Videćemo da li će biti iznenađenja.

Video: Stanković: Naši igrači su zlato

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    1. maj 2021 | 19:04

    a vi ste ga dizali u nebesa posle prva dva kola bio je glavni kandidat za prvu ligu isto kao mitrovica koji je nista vise nego druga liga ili su mozda evropski strucnjaci slepi kod ociju

  • alal vera alal vera

    1. maj 2021 | 19:05

    za njega i mitrovica druga liga je plafon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA