Pogledajte penal koji je dosudio Danilo Grujić zbog kojeg je izbio haos na susretu Radnički - Trajal

Procenite da li je postojao dovoljan kontakt za kazneni udarac

  • 37
Penal Danilo Grujić Foto: Youtube / Prva liga Srbije / Printscreen

Nažalost, ni ovaj vikend u Prvoj ligi Srbije nije prošao bez skandala. Utakmica između Radničkog iz Pirota i Trajala iz Kruševca prekinuta je zbog protesta domaćih fudbalera. Oni su se bunili zbog odluka glavnog sudije, Danila Grujića, koji je dosudio kazneni udarac za goste, smatrajući da su na taj način debelo oštećeni.

Zbog toga su se na njegov račun, pa i na račun gostiju mogle začuti sočne psovke, a fudbaleri Radničkog su odlučili da posedaju na zemlju i tek nakon dužeg ubeđivanja su ustali i nastavili utakmicu. Igrači Trajala su se sportski poneli, pa za to vreme nisu napadali.

Penal je uticao na krajnji rezultat, pošto je meč završen nerešenim rezultatom (1:1). Grujić je dosudio najstrožu kaznu nakon kontakta u kaznenom prostoru posle kojeg je jedan igrač gostiju završio na zemlji. Na vama je da procenite da li je penala zapravo bilo. Pogledajte to u narednom snimku.

Preostaje da vidimo da li će ovo biti kraj sage o utakmici Radnički - Trajal ili nas čeka neko treće poluvreme. Fudbalski savez Srbije svakako ne može da bude srećan onim što gleda u Prvoj ligi Srbije u proteklih mesec dana.

Video: Sever prazan zbog korone ali je pehar tu: Borjan odao počast Delijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko_iz_Ks

    1. maj 2021 | 23:00

    Hahhahah... Penal nad kapitenom Milanom Gasicem, kome tata kupio klub da bi mu since pikalo fudbalicu, gde god su ga "gurali" nije mogao da igra, pa jos veci blam namestaju utakmicu naocigled svih. Srpski fudbal je tezak kanal!

  • Srle

    1. maj 2021 | 22:40

    Koliko sam čuo gospodin je inspektor MUPa Srbije. Treba da ga je sramota što na ovaj način bruka časnu profesiju!!! Kažu ljudi da se posle utakmice ljutio na domaćine zašto se tako ponašaju, bogati pa on je internacionalac, kao da je došao bog da sudi. Treba Radnički da istupi iz lige, u poslednje pet utakmica sudi i se sve i svašta.

  • Косингас

    1. maj 2021 | 22:50

    Данило Грујић "Гробари Чокот". Чувени Толетов специјалац који је каналио Звезду годинама, а онда се ноншалантно прешалтао на Кокезину страну и наставио да "одрађује задатке". За кога је данас измислио пенал?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA