≫ 

"Nije nam bilo lako kad smo izgubili onu titulu na Voždovcu"

Dragan Džajić govorio o Zvezdinoj dominaciji

  • 4
Dragan Džajić Foto: Marko Jovanović

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić osvrnuo se na četvrtu uzastopnu titulu svog kluba i poručio da se radi o velikom uspehu bez obzira na kvalitet Superlige.

- Dominacija duga četiri godine je veliki uspeh. Bez obzira kakav je kvalitet lige, nije lako postati prvak. Čestitam igračima i rukovodstvu. Ne smemo da se zadovoljimo, već da i naredne sezone ponovo budemo prvi, uspesi u nizu krase velike klubove - istakao je Džajić u izjavi za Sportski žurnal.

Ovaj niz bi bio i duži da se u sezoni 16/17. nije desio veliki preokret, kada je Partizan uspeo da uzme titulu, iako je Crvena zvezda tokom skoro cele sezone bila u prednosti i svi su je videli na tronu.

- Nije nam bilo lako kada smo izgubili tu titulu, jer smo bili superiorni u većem delu prvenstva. Poraz na Voždovcu koštao nas je titule, ali zbog toga je fudbal zanimljiv. Drago mi je da smo uspeli da se uzdignemo i uspostavimo dominaciju.

Na kraju je upitan i da li Crvena zvezda može da veže šest titula, kao Partizan od 2008. do 2013. godine.

- Interesuje me samo Zvezda. Uvek treba tražiti više i težiti ostvarivanju što boljih rezultata. Uspesima se potvrđuju igrači, treneri i rukovodioci. Naravno, lakše je nešto reći, nego ostvariti, ali naš klub ima najviše ciljeve - zaključio je Džajić.

Video: Stanković: Naši igrači su zlato

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    2. maj 2021 | 10:50

    Vrati plac u Botićevoj ulici u Beogradu, onaj koji je Dana Drašković dodijelia SD C.Zveda a ti uzeo za sebe. Drugi plac je Dana dala SD Partizan a oni dali Tumbakoviću. Bitange

  • ZALE GROBAR

    2. maj 2021 | 12:13

    Koliko si bio pošten, imao si LISICE NA RUKAMA. Toliko o tvom poštenju.

  • Duh

    2. maj 2021 | 14:15

    Onda sam se ja umesao i od tad drzavna mezimica se finansira iz budzeta a ceo fss je pod mojom komandom.i tebe smo abolirali iako si falsifikovao drulicev potpis i ukrao mu pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA