Mozzart daje najveće kvote na svetu: Liverpul 2,70, Zenit 1,60, Atalanta 1,55!

Nigde na planeti nećete pronaći veće

  • 2
Fudbal, FK Liverpool -FK Real, Liverpul, Real Madrid

Foto: Tanjug/AP

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz ponude je ove nedelje izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru prvenstva Engleske, Rusije i Italije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

MANČESTER JUNAJTED - LIVERPUL (NEDELJA, 17.30), DVOJKA 2,70

Najveći engleski derbi doneće potencijalni odgovor na pitanje može li prošlogodišnji prvak ove sezone do Lige šampiona. Liverpul je šestoplasiran sa 13 bodova manje od drugoplasiranog Mančester Junajteda, a četvrtoplasirani Čelsi mu beži sedam bodova u ciljnoj ravnini. Ekipa Jirgena Klopa nije uspela da pobedi na poslednja dva meča u ligi, čime su nade o kontinentalnoj eliti počele da blede. Redsima je očajnički potrebna pobeda na Old Trafordu protiv ogorčenog rivala kako bi ostali u trci, ali Junajted je izgubio samo jednom u poslednjih 21 mečeva u svim takmičenjima, naglašavajući težinu zadatka koji očekuje Liverpul.

ZENIT - LOKOMOTIVA MOSKVA (NEDELJA, 18.00), KEC 1,60

Lider prvenstva Rusije Zenit poslao je u prošloj rundi snažnu poruku u svom maršu prema tituli. Rotor je deklasiran sa 6:0, pa tim iz Sankt Peterburga u odličnom raspoloženju dočekuje derbi kola sa Lokomotivom u sjajnom raspoloženju. Drugoplasirani Moskovljani pristupaju duelu sa znanjem da bi on mogao da bude odlučujući u šampionskoj trci. Lokosi su pobedili na svim utakmicama ovog proleća, ukupno 10 računajući i Kup, i tako su stigli na šest bodova zaostatka u odnosu na Zenit. Do kraja je preostalo tri kola, pa bi slavlje domaćih značilo osvajanje krune.

SASUOLO - ATALANTA (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 1,55

Atalanta je u prilici da se vrati na drugo mesto na tabeli Serije A, za šta joj je dovoljno da osvoji makar bod na gostovanju Sasuolu. Milan je korak ispred, ali sa lošijim međusobnim skorom, pa bi tim iz Bergama pozitivnim rezultatom stvorio sebi finu priliku da u poslednja četiri kola zauzme vicešampionsku poziciju. Međutim, Boginju provincije ne čeka lak posao, jer Sasuolo je u impresivnoj formi, zahvaljujući kojoj je smanjio zaostatak za prvih sedam i potencijalne evropske kvalifikacije. Pobedio je domaćin u četiri uzastopna meča, dok je Atalanta na sedam poslednjih ligaških duela zabeležila šest pobeda i remi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA