≫ 

Špalir uvreda za sudiju Grujića: Unosili mu se u lice, igrači ga aplauzima ispratili u svlačionicu

Superligaški arbitar se našao na udaru celog stadiona zbog diskutabilnog jedanaesterca koji je svirao za goste

  • 8
danilo grujić Foto: youtube/south media

Scene iz Prve lige Srbije iz nedelje u nedelju postaju nalik nekoj sapunici koja svaki put iznedri nekog novog "junaka", a uglavnom je to reč o ljudima koji bi trebalo da se potrude da sve protiče u fer i poštenoj borbi, sudijama.

Upravo oni donose najveću pometnju i izazivaju najviše tenzija među igračima, pa čak to rade i arbitri iz superligaškog ranga, poput Danila Grujića, koji je u Pirotu zbog samo jedne odluke doživeo najore neprijatnosti od igrača, navijača, i ljudi iz ekipe Radničkog.

Podsetimo, Grujić je sudio meč između domaćeg Radničkog i Trajala iz Kruševca, gostima je svirao diskutabilan penal iz kog su poveli, a Piroćanci su izjednačili, no to nije obuzdalo gnev svih na stadionu, pa je glavni arbitar imao silne neprijatnosti od momenta kad je dosudio jedanaesterac.

Igrači Radničkog su u jednom momentu posedali na travu iz revolta, a na kraju meča su Grujića i njegove pomoćnike ironičnim aplauzom, poređani u špaliru, ispratili u svlačionicu. Grujiću se u jednom momentu u lice uneo stariji muškarac koga je generalni skeretar Radničkog snažno povukao i sprečio eventualni fizički napad na arbitra.

Pogledajte oba gola sa utakmice odigrane u subotu u Pirotu i sporan penal za goste.

Inače, i Radnički i Trajal se nazale u zoni ispadanja četiri kola pre kraja sezone.

Pogledajte još jedan snimak iz Pirota, po završetku meča, kada su igrači domaćeg tima i fizički pokušali da npadnu sudiju Grujića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    2. maj 2021 | 22:12

    Grobar! Sta reci

  • Doktor

    2. maj 2021 | 23:50

    Od kada se utakmice Prve lige igraju pred navijačima. Valjda još uvek važi mera se utakmice igraju bez prisustva publike. Ili...

  • Ika

    3. maj 2021 | 05:46

    Dobio čovek komplet guma za auto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA