≫ 

As Zenita titulu slavio u kostimu Dedpula: Da li je ovo odgovor na onaj skandal sa onanisanjem?

Dzjuba ponovo u centru pažnje

  • 0
Artjom Dzjuba

Printskrin: Twitter/@RusFootballNews

Fudbaleri Zenita pobedili su u nedelju Lokomotivu rezultatom 6:1 i tako stigli do treće uzatsopne titule u Rusiji!

A proslava titule očigledno je bila pravi povod za kapitena Zenita Artjoma Dzjubu da se u javnosti pojavi u voljenom kostimu "Dedpula" i tako privuče veliku pažnju javnosti.

Sa sinom u naručju i pomenutim kostimom na sebi, Dzjuba se pojavio na bini kako bi primio šampionsku medalju. Nedugo nakon silaska sa iste, rekao je i zašto je to učinio:

 

- Dedpul je regeneracija. To sam ja. Ovaj kostim imam godinama i sada sam mogao da dozvolim sebi da ga obučem. Kod prve titule nije bilo vremena, kod druge se nisam usudio da ga nosim, sada je bilo pravo vreme - rekao je Dzjuba.

Mnogi su ove njegove reče o regeneraciji povezali sa problemima koje je imao prošle godine i zbog kojih je čak bio privremeno izbačen iz reprezentacije.

Naime, Dzjuba je završio u centru seks skandala kada se pojavio video kako masturbira. Na početku se činilo da mu je inspiracija bila poznata voditeljka Marija Orzul, ali se u međuvremenu pojavila vest da je Dzjuba to radio zbog Natalije Veretenikove koja ga je i snimala.

Zanimljivo, Dzjuba je tada dobio veliku javnu podršku od atraktivne manekenke Marije Liman.

- Kako je moguće da se ovo dešava? Bila sam najlepša navijačica na SP i ponosna sam na rezultate Rusije. Ali do njih ne bi došli da nije bilo Dzjube. Kako možete da ga izbacite zbog onoga što je radio u slobodno vreme. Mnogi bi trebalo da budu zahvalni što su ga videli golog, a da nisu platili. Da je imao nalog na "Onlyfans", verovatno bi zaradio milione na ovom snimku. Ja sam ovaj video sa zadovoljstvom gledala desetak puta i drago mi je što sam videla takvu veličinu i erekciju - rekla je Marija nedavno.

>>> Sevilja je u poslednjih osam kola ispustila samo dva boda i sada je legitimni kandidat za titulu. Bilbao je sapleo Atletiko Madrid nedavno, ali je ipak klasična domaćinska ekipa, a kec mami sa kvotom 1,62. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Sevilja – Atletik Bilbao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA