≫ 

Bivši igrač Šibenika pištoljem pljačkao na ulici, pa uhvaćen kada je hteo da puca na policiju

Možemo slobodno da kažemo da mu je karijera u velikom padu

  • 0
Huan Nieva Printskrin: Youtube/America from Cali

Kolumbijski fudbaler Huan Dijego Nieva, koji je do marta ove godine bio član hrvatskog Šibenika, uhvaćen je u domovini zbog napada na službena lica i ilegalnog posedovanja oružja!

Nieva je, zajedno sa još jednom osobom, pljačkao narod na ulicama Kalija tako što ih je presretao pištoljem na raskrsnici i tražio im novac kako bi ovi mogli da nastave put.

Po dolasku policije na lice mesta, Nieva je pobegao u jednu od susednih zgrada i pretio je da će pucati na policiju - ali je na kraju uhvaćen bez ispaljenog metka.

Nieva je u Šibenik stigao iz Amerike iz Kalija, kluba u kom je i napravio prve fudbalske korake, a mediji u Kolumbiji ističu da je po povratku iz Hrvatske, gde nije odigrao nijedan meč, bio bez aganžmana. Takođe, bio je i član U 20 selekcije Kolumbije.

Podsetimo, Nieva je u Šibenik stigao sa još dvojicom sunarodnika, a početkom septembra 2020. pominjalo se da će Kolumbijci za 100.000 evra kupiti ovaj hrvatski klub.

>>> Vest Hem se nada plasmanu u Ligu šampiona, ali gubi korak i izgubio je dva poslednja meča, a sa poslednja tri gostovanja kod Barnlija uzeo je samo bod. Dupla šansa 1X vredna je kvote 1,64 i možda pametniji izbor nego dvojka za 2,25. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Barnli – Vest Hem.

Video: Kraj krvave drame u Splitu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA