≫ 

Antonio s dva komada u Barnliju produžio san Čekićara o Ligi šampiona

Vest Hem slavio kao gost na zatvaranju 34. kola

  • 0
Michail Antonio Foto: AP/Tanjug

San fudbalera Vest Hema da će se domoći Lige šampiona i dalje živi. Istina, Čelsi je i dalje na tri boda razlike što im otežava posao, ali bitno je za ekipu Dejvida Mojesa da beleži pobede u finišu i nada se čudu.

Na zatvaranju 34. kola Čekićari su kao gosti pobedili Barnli sa 2:1 posle preokreta zahvaljujući sjajnom Majklu Antoniju koji je sa dva pogotka obeležio povratak u tim posle tri meča pauze.

Domaćin je prvi poveo, i to sa 11 metara pogotkom Krisa Vuda u 19. minutu, ali je radost trajala realtino kratko. Već u 21. na semaforu je bilo 1:1, a Antonio je sjajnim udarcem glavom na drugpoj stativi matirao Nika Poupa.

Vest Hem je do prve pobede posle dva vezana poraza stigao u 28. minutu posle sjajne asistencije Saida Benrame i još jedne odlične rekacije Antonija ispred nemoćnog golmana Barnlija.

Tim Šona Dajša je pokušao u drugom poluvremenu da se diočepa boda, Vest Hem se orijentisao na odbranu svog gola i napade iz kontri.

Osim dobre prilike za rezervistu Džeja Rodrigeza u 65. kada je sjajni Fabijanski sačuvao mrežu, domaćini nisu imali ozbiljnije šanse, pa bodovi zasluženo putuju u London.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA