≫ 

Veliki preokret: Jovića žele u Frankfurtu, ali od jedne stvari zavisi da li će ga otkupiti!

Hibner je i navijačima obećao da će sve dati da se ostanak Luke u Nemačkoj desi

  • 1
Luka Jović Foto: Profimedia

Luka Jović se iz Real Madrida nalazi na pozajmici u Ajntrahtu, a nakon mnogih informacija da ne žele da ga zadrže na kraju sezone, tim iz Frankfurta je sada promenio odluku i hteo bi da nastavi saradnju - ali pod jednim uslovom.

- Nije tajna da želimo da zadržimo igrača takvog kalibra kakav je Jović. Ali, zavisi dosta od odluke iz Madrida, kao i toga koje ćemo evropsko takmičenje mi da igramo naredne sezone - kazao je Bruno Hibner, sportski direktor Ajntrahta.

On je i navijačima obećao da će sve dati da se ostanak Luke u Nemačkoj desi.

- Budite sigurni, biće intenzivnih razgovora s Real Madridom tokom leta kako bismo pokušali da zadržimo Luku Jovića. Njegov ostanak biće prvi veliki zadatak novog sportskog direktora. Ali, znamo svi da to neće biti nimalo lak posao - zaključio je Hibner.

Video: Stanković: Naši igrači su zlato

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    7. maj 2021 | 09:44

    Mozda bi mogao i ostati, pošto postoji veliko interesovanje za odličnog Andre Silvu, koji je prava gol mašina ove sezone! Dao momak do sada 25 golova i 7-8 asistirao i automatski se zaiteresovalo 10-tak klubova za njega, a medju kojima su i tri „najjača“ španca! Pošto bi on rado opet igrao u domovini, a Atletiko M. je opasno zagrizao da ga dovede, moglo bi se u toj situaciji postećiti i Joviću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA