≫ 

Nikad "zakopčaniji" Dejan Stanković: Evo šta je rekao o formi Rada i odlasku Asana iz Partizana

Trener Zvezde kaže da gleda samo svoj tim

  • 5
Dejan Stanković, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Crvena zvezda je krunisana kao novi šampion, Radu gori pod nogama u borbi za opstanak, što bi trebalo da bude najava zanimljivog gradskog derbija u okviru 35. kola Superlige koji se u sredu igra na Banjici od 18.05 časova.

Zanimljivog i ako imamo u vidu formu Građevinara koji imaju četiri pobede na poslednjih pet utakmica i hitaju ka opstanku u elitnom rangu. Na tom putu stoji im ekipa Dejana Stankovića koja je vezala 21. pobedu u Superligi.

Ipak, trener crveno-belih nije želeo da komentariše dobru formu narednog rivala sa kojim se sastaje.

- Gledam samo moju ekipu, spremam utakmicu za utakmicu i znam koliko sebe dajemo, koliko utakmica smo odigrali ove godine, koliko toga smo „prebacili“ preko naših leđa tako da mi gledamo samo sebe. Ne bih želeo da komentarišem ništa drugo što je van Crvene zvezde - rekao je Stanković za klupsku televiziju.

Ipak, očekuje otpor od mladih fudbalera crveno-belih koji nastupšaju na pozajmici na Banjici.

Momci koji su ponikli u Zvezdinoj školi a sada nastupaju za Rad znaju kako je takmičiti se i dolaziti do cilja. Očekujem snažan otpor, oni imaju svoju matematiku, znaju za šta se bore, mi imamo svoje ciljeve, sigurno će biti jedna dobra takmičarska utakmica.

Zvezdin trener zna da može doći do opuštanja, ali želi da njegovi igrači ostasnu fokusirani do samog kraja.

- Moja obaveza je da držimo koncentraciju do poslednjeg dana treninga, poslednje utakmice i da budemo pravi. Ne želim opuštanje, nije to u našem mentalitetu, na tome smo radili već više od godinu dana, da na svakoj utakmici budemo oni pravi i pristupimo kao da se radi o finalu, tako će biti i sada.

Za sutršanji meč Stanković ne računa na Aleksandra Kataija, kao ni na Ričarda Odadu koji je otišao u Keniju iz ličnih razloga. Zvezdin trener podvlači i da mu se sviđa ideja o skraćenoj Superligi sa 12 klubova.

Na pitanje o odlasku Takume Asana iz Partizana samo je procedio kroz zube:

- Ne komentarišem situaciju u drugim klubovima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rezim

    4. maj 2021 | 20:44

    zasto ne kazes da se sve radi da se olaksa zvezdi da uzme kup..odlazak asana je placen znate od koga..nece igrati nii suma ni natko..tako da se ne brintee Trojanac radi na rusenju partizana posrto vi vec slavite duplu krunu...da se zna da svi znamo sta je vec dogovoreno..a ti se ponosi laznnim pojedama..kad tad istina ce izaci na vidjelo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA