Stanković presrećan zbog Interove titule: "Vratili su se na mesto gde treba da budu - najbolji su"

Trener Crvene zvezde dao je poseban osvrt na dešavanja u Seriji A pred meč sa Radom

  • 0
dejan stanković Foto: MN Press

Uspeo je Dejan Stanković da sa Crvenom zvezdom osvoji titulu u šampionatu Srbije i to bez nekih većih problema. Do kraja Linglong Superlige Srbije, crveno-beli će se boriti samo da obore samo određene rekorde, poput 100 poena u nacionalnom prvenstvu ili 100 postignutih golova. Blizu su ostvarenja tog cilja, a mogu da odu i korak dalje.

Bilo kako bilo, Stanković može da bude zadovoljan još jednom činjenicom, a to je da je njegov nekadašnji klub, Inter u kojem je ostavio dubok trag u istoj sedmici osvojio Skudeto i tako prekinuo višegodišnju dominaciju Juventusa.

Pre meča protiv Rada na Banjici, trener Zvezde se još jednom osvrnuo na uspešan vikend za njegov sadašnji i bivši klub. Kaže da ni u jednom momentu nije sumnjao da će crveno-beli i Nerazuri uspeti da se popnu na tron.

- Lepi su komentari. Pričao sam i u Interu posle naše utakmice sa Milanom da jedina ekipa koja može da osvoji titulu je Inter, oni su to pokazali i dokazali. Mislim da im je dosta pomoglo to što su imali utakmice samo u prvenstvu bez Evrope, spremali su utakmice iz nedelje u nedelju i imali jaku i spremnu ekipu. Mislim da je to donelo veliku prednost, a i sam trener, klub i igrači su napravili razliku i čestitam im ovom prilikom. Aktivirala se grupa, čestitali smo, podsetili se starih dana i Inter se vratio na mesto gde je zaslužio da bude - rekao je Stanković.

Video: Zagrljaji i muški poljupci: Lalatović i Stanković posle meča koji je odlučio šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA