I oni su videli sneg u maju: Neverovatne scene na Etihadu, beli pokrivač kad mu vreme nije u LŠ

Imali su posla radnici na održavanju pred meč između Mančester sitija i PSŽ-a

  • 0
Manchester City PSG Foto: Tanjug/AP

Ako su vas u poslednjih nekoliko dana ušuškale temperature koje su u našoj zemlji dostizale 30 stepeni, to ne znači da je svuda u Evropi situacija identična. Primetili smo danas na meču trećeg ranga u Rusiji između Sahalina i Saratova sneg do kolena, a identična scena, ali u manjem obimu, stiže nam sa meča Lige šampiona između Mančester sitija i PSŽ-a.

Nema sumnje da su gledaoci pri uključenju bili blago šokirani, pošto je Mančester ipak daleko bliži od Sahalina, koji se uzgred rečeno nalazi na samo nekoliko kilometara od Japana, na samom kraju sveta. I dok tamo možda nije čudno da vidimo beli pokrivač u maju, u Engleskoj to svakako jeste slučaj, pošto on predstavlja retkost i tokom najoštrijih zimskih meseci zbog uticaja Golfske struje.

Bilo kako bilo, radnici na održavanju terena imali su pune ruke posla, morali su pre svega da očiste sve linije i kazneni prostor, gde je najvažnije da sve bude čisto kako bi sudija doneo adekvatnu odluku. Ostaci se ipak mogu videti, a zanimljivo je što se ipak igra belom, umesto narandžastom loptom.

Inače, Mančester siti brani 2:1 iz prvog meča u Parizu, a već u 10. minutu je poveo golom Rijada Mareza. Prethodno je Bjern Kujpers poništio dosuđen penal za PSŽ, pošto je utvrđeno da nije bilo igranja rukom u kaznenom prostoru.

Video: Napredak nastavlja da gazi redom, Čukarički pao u 91. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA