Trener Napretka: "Nisu nas simpatično dočekali posle 6 vezanih pobeda, sve je neko drugi zaslužan"

Milan Đuričić Đumi se osvrnuo na reakciju javnosti posle šeste vezane pobede njegovog tima

  • 3
Milan Djuricić Printskrin: Youtube/Super liga Srbije

Napredak je došao do još jedne, šeste vezane uzastopne pobede i sada je već na bezbednoj udaljenosti od opasne zone i nalazi se na 10. mestu, iako je bio već viđen za ispadanje.

Iz kola u kolo kladionice su sklanjale iz ponude mečeve Napretka, kvote su neverovatno padale, a viđeni su i "egzotični prelazi", popularni "iz keca u dva", koji donose i najveće kvote, a sve je ispraćeno sa neverovatnim kiksevima golmana i sumnjivim reakcijama odbrane.

Povodom čudnih rezultata i skandaloznih mečeva, oglasio se čak i predsednik Aleksandar Vučić, koji je najavio hapšenje fudbalske mafije zbog koje nam se smeje ceo svet, istakavši da neki timovi imaju bolje serije pobeda nego Mančester Siti i Pari Sen Žermen.

Trener Napretka, Milan Đuričić Đumi, posle meča protiv Čukaričkog, u kojem su Brđanima dignuta tri nepostojeća ofsajda, a njegov tim došao do pobede u 91. minutu, dotakao se i reakcije javnosti povodom šest vezanih pobeda njegovog tima, istakavši da nisu simpatično dočekane.

- Imamo još jednu utakmicu koja nam mnogo znači, ovde protiv Lučana. Znači nam i ova na Voždovcu i u Novom Pazaru, ali tri boda su nam po mom mišljenju dovoljna za opstanak. Ovo je velika nagrada za ovaj tim, jer se borio cele godine, a nisu ga baš, da vam kažem, simpatično dočekali sa ovim pobedama, nego je sve neko drugi zaslužan bio. Evo i sada su pokazali da su se oni izborili i sve zasluge i sve što je pozitivno pripada igračima Napretka - rekao je Đuričić.

Video: Napredak nastavlja da gazi redom, bolje nego Siti, PSŽ, Barsa...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • janko

    5. maj 2021 | 13:35

    Sram te bilo!Juce ste pokrali Čukaricki jer nisu hteli da vam se sklone pa ste postavili Colovica i pomocnike da vas pokradu!!!Sram te bilo,divni treneru...

  • Maj

    5. maj 2021 | 14:34

    Kad god cukaricki krene u napad ofsajd bio juce

  • Ciganin 1976

    5. maj 2021 | 15:10

    Cuti covece, sram te bilo i pokrij se usima ! Koga taj tvoj raspali tim da dobije dva puta za redom a ne SEST U NIZU !!! Siper liga od DESET KLUBOVA. cetvorokruzno Dve druge podeljene na istok i zapad, po 16 klubova, iz obe grupe po jedna da udje direktno a drugoplasirani da igraju baraz sa 7-im i 8-im iz Suoer lige, i da vidis kako NEMA NAMESTANJA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA