"Kada se nosi grb Crvene zvezde, zna se šta se radi, ne volim izgovore": Stanković iskren posle Rada

Trener Crvene zvezde nije bio u potpunosti zadovoljan igrom svojih fudbalera na Banjici

  • 20
Dejan Stanković

Foto: Arena Sport / Screenshot

Fudbaleri Rada uspeli su da prekinu neverovatan niz Crvene zvezde i da odigraju nerešeno, što nikome nije pošlo za rukom čitave 22 utakmice. Ipak, Građevinari su večeras pokazali volju i htenje, pošto su im bodovi bili neophodni za opstanak, a na kraju im se to debelo isplatilo. Možda im upravo bod protiv crveno-belih donese put u mirnu ruku.

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković potrčao je odmah posle meča do kamera televizije Arena Sport, gde je pokušao da analizira razlog neuspeha večeras na Banjici. Kaže da je uticaj na rezultat imalo to što su igrali neki igrači koji generalno nisu u takmičarskom ritmu, kao i brojne promašene prilike.

- Mi smo sve već rešili. Mislim da u prvom poluvremenu ne možeš toliko šansi da promašiš. Prvo poluvreme trebalo je da se završi rezultatom 0:3 ili 0:4. Imali smo kontrolu, imali smo sve. Kada neko želi pobedu više od tebe, to obično ispadne tako. Iz dve naše greške smo primili dva gola isto tako, dali smo dva lepa pogotka. Ovo je momenat u kojima dosta igrača koji nisu igrali dobijaju šansu, nemaju takmičarski ritam, ali kada se nosi grb Crvene zvezde, zna se šta treba da se radi. Ne mogu da im ništa zameri. Neko ko se bori za opstanak je ostavio poslednji atom snage, mi smo već neki cilj ispunili. Ne volim izgovore, kako to da kažem, a da budem direktan, to ne menja ništa u našim glavama. Danas smo odigrali pravu takmičarsku utakmicu, nerešen rezultat, idemo dalje - rekao je Stanković.

Crvena zvezda tako nije uspela da da dođe do "stotke" ove večeri, ali će to pokušati da učini već na narednom meču, gde bi mogla da dođe i do kote od 100 postignutih golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimero

    5. maj 2021 | 20:47

    Bolje ćuti... Nalegao si na ove lopove iz uprave i prodao se... Pa ovaj mučeni Rad nije pobedio samo onaj koji nije igrao protiv njega...

  • Dr

    5. maj 2021 | 20:32

    Stankovicu ne lazi tu namestio si utakmicu 100%.

  • Zis

    5. maj 2021 | 20:42

    Samo mi reci ko je doveo ovoga Bakajoku,covek nema dve blage veze .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA