≫ 

Junajted igra 4 meča za 7 dana, navijači im napravili “medveđu uslugu”

Sve zbog protesta koji je uslovio odlaganje duela sa Liverpulom prethodnog vikenda

  • 0
FC FK Mančester Junajted - Roma Foto: Tanjug/AP

Nakon kompletnog haosa koji su nam priredili navijači Mančester junajteda proteklog vikenda, a sve zbog nezadovoljstva rukovođenjem kluba od strane porodice Glejzer, odložen je meč između Crvenih Đavola i Liverpula, ujedno i najveći deo Engleske. Može se reći da su pristalice kluba Olea Gunara Solskjera tako napravili medveđu uslugu svojim fudbalerima, koji će morati na teren tri puta u četiri dana.

Tako će Mančester junajted i Liverpul ponovo na teren istrčati 13. maja sa početkom od 21.30 časova na “Old Trafordu“ u nadi da ovoga puta navijači neće zaustaviti start meča. To je konačna odluka čelnika Premijer lige.

Zbog toga je došlo do dodatnog tumbanja kalendara, pa će Junajted igrati protiv Aston Vile već 9. maja, potom im sledi susret sa Lesterom samo dva dana kasnije, a onda i već pomenuti meč sa Liverpulom. Prethodno, sa Romom igra u četvrtak 6. maja.

Posle gostovanja Romi u revanšu polufinala Lige Evrope, u kojem je sve umnogome rešeno posle 6:2 na Teatru snova, Mančester junajted će u poslednja dva kola igrati protiv Fulama kod kuće (19. maja) i gostovaće Vulverhemptonu četiri dana kasnije. Sezonu će sasvim izvesno, ako ne bude promena, završiti finalom Lige Evrope u Gdanjsku, gde će sačekati Arsenal ili Viljareal.

I Liverpul je morao da menja kalendar, pa će pohod ka mestu u Ligi šampiona krenuti protiv Sauthemptona ove subote, potom ih čeka duel sa Junajtedom, a onda i meč sa Vest Bromvičem tri dana posle najvećeg derbija Engleske. Do kraja prvenstva, tu su još dva relativno laka meča sa Barnlijem i Kristal Palasom.

Video: Stanković neće izgovore za to što je cilj ispunjen: Trebalo je da vodimo 4:0 nula na poluvremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA