Vlahoviću nude basnoslovan ugovor ako ostane u Firenci: Postao bi drugi najplaćeniji igrač

Na stolu je četvorogodišnji ugovor sa Violom

  • 6
Dušan Vlahović

Foto: AP/Tanjug

Fjorentina će uraditi sve što je do njih da zadrže Dušana Vlahovića, i zato su spremili vrhunsku ponudu. Prema navodima "Gazete delo sport", klub iz Firence je spremio ponudu za Vlahovića "tešku" tačno 12 miliona ebra i to bez bonusa!

Navodi se da je gazda kluba Roko Komiso spremio novi četvorogodišnji ugovor za srpskog napadača, vredan 3 miliona evra po sezoni.

Vlahović trenutno zarađuje 800.000 godišnje, pa je jasno o kakvoj povišici bi se tu radilo. Vlahović je u Seriji A već postigao 19 golova ove sezone, pominju se interesovanja Liverpula, Milana, Juventusa i drugih klubova, ali u Firenci žele da ostane malo duže.

 

Ovim potpisom srpski reprezentativac bi postao drugi najplaćeniji igrač Fjorentine, iza Franka Riberija čija su primanja oko 4.000.000 evra godišnje.

Vlahovićev aktuelni ugovor traje do 2023. godine, a da bi srpski reprezentativac ostao u klubu, osim "debele" povišice biće neophodno i da klub sa "Artemio Frankija" naredne sezone bude dosta konkurentniji u Seriji A.

Video: Vlahović: Ovo je najbolji mogući početak za sve nas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bačvanin

    6. maj 2021 | 14:59

    Pratim ga još od Mini-Maxi Lige,sve sta dobije je zaslužio mukotrpnim radom,samo napred Dule!

  • Sosa

    6. maj 2021 | 15:09

    Top igrac ako psiholoski ostane stabilan moze da napravi lepu karijeru.

  • DDF

    6. maj 2021 | 15:34

    Mozda i najbolja opcija da ostane u Fiorentini,novi ugovor sa vecim primanjima i opcijom odlaska posle svake godine ugovora uz odlicnu ponudu za Fiorentinu i Vlahovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA