≫ 

"Ni minut više ne sme da ostane u Realu": Niko nikad nije ovako ponižen kao Azar, Marka mu dala nulu

Dečko od 100 miliona evra je u Londonu verovatno odigrao poslednju utakmicu u Realu

  • 3
Novinar fudbal Printscreen: Youtube/el chiringuito , twitter/brfootball

Kakva se lavina besa sručila na Edena Azara posle meča sa Čelsijem i eliminacije Reala, to teško da je neki igrač Madriđana ikada doživeo. Takav brutalan dril. Ono kako su madridski listovi "ubijali" Luku Jovića dok se čekalo da postigne neki gol je mačiji kašalj u odnosu na navijačko medijski uragan kojim je sada izložen Belgijanac.

Najdalje u kritikama je otišao poznati TV voditelj Đosep Pedrerol sa kanala "El Chiringuito" koji je bio preneražen ponašanjem Azara jer se ovaj posle meča smejao sa svojim bivšim saigračima.

Jedva je dočekao da se upale kamere, simbolično je trljao ruke pre nego što je izustio ono što misli svaki navijač Reala:

- On ne sme da ostane u Realu ni minut više - rekao je u kamere Pedererol mrtav ozbiljan dok se na drugom delu ekrana emitivalo Azarovo kikotanje sa Mendijem i Zumom, tek da svi još jednom vide šta je igrač kojeg je Real platio istom tom Čelsiju, sebi dozvolio.

I na tviteru se oglasio Pedrerol pitanjem "šta?", na prizor azara kako se smeje sa dvojcem Čelsija.

Nije Pedererol bio jedini koji je Azara "razapeo" i udario svom snagom. Najuticajniji madridski listovi As i Marka su Belgijanca toliko ponizili, zbog svega što je uradio u sredu uveče u Londonu, i zbog igre i ponašanja - da su mu dali ocenu nula.

- Zidan je tvrdoglavo insistirao da mu (Azar) bude starter, a ovaj mu se odužio užasnom igrom - jedan je od komentara u listu Marka.

Naravno, Azaru se najviše zamera njegovo ponašanje posle meča, kojim je pokazao da ne poštuje klub, kako to tvrde Španci.

- Na sve to (lošu igru) on je na kraju zbijao šale sa njegovim bivšim saigračima iz Čelsija i taj njegov smeh bio je udarac u pleksus Realu - piše madridski list.

- Slika kako se Azar smeje sa igračima Čelsija zaista boli sve navijače Reala, još više im smeta jer je odigrao očajan meč, nije ga bilo nigde - još jedan je od brojnih negativnih komentara o igri Belgijanca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    6. maj 2021 | 16:44

    Koji su licemeri ti spanci ... Covek je za dve godine odigrao tek nesto vise od dvadsetak utakmica za Real, kako da se uigra ako greje klupu a svi znamo kako igra. A to sto se sali sa igracima Celsija ... pa proveo je tamo sedam sezona. Neizmerno mi je drago sto je Real ispao, dosadilo je da im se stalno povladjuje... posle ove ujurdume sa Superligom vise nece moci tek tako da prolaze. Jeste da ce finale LS biti kao derbi Premier Lige ali nema veze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA