≫ 

Najbolji meč Radonjića u Nemačkoj - prodor sa centra i neverovatan prvenac za Hertu!

Pa, kakav je ovo bio potez srpskog reprezentativca!

  • 8

Nemanja Radonjić dobija priliku na kašičicu, ali je sada bio od zlata vredan Herti pošto je kod drugog kola protiv Frajburga (2:0) napravio sjajnu fintu i asistirao Pekariku koji je glavom umirio živce Berlinaca... A, onda i pogodak za 3:0!

Herta se pre 30. kola nalazila u zoni ispadanja i  protiv Frajburga je uspela da izađe iz blata.

Nakon što je Krištof Pjontek zatresao mrežu u 13. minutu, samo devet minuta kasnije na scenu je stupio srpski reprezentativac koji je probio po levoj strani, a onda sjajnom fintom poslao beka Linharta van terena i centrirao, što je iskoristio Peter Pekarik i povisio na 2:0.

Nije se Nemanja zaustavio na tome, već je pet minuta pre kraja susreta zatresao i mrežu što mu je ujedno prvi gol za klub iz Berlina!

On je preuzeo loptu na centru, krenuo da trči, i trči, i trči... A, onda ušao u šesnaesterac gde je napravio haos protivnicima i savladao golmana.

Prelepo.

Herta se sada nalazi na 14. poziciji, ali ima isto bodova koliko i Bilefeld koji je na poziciji koja vodi u Cvajtu, samo sa boljom golom razlikom i utakmicom manje.

Video: Rad izjednačio protiv Zvezde: Šarić napravio 2 driblinga pa šutnuo tamo gde Borjan nije mogao ništa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA