≫ 

Ako Zidan ode iz Reala, spremna je zamena u vidu legende kluba

Ukoliko se desi da Francuz napusti "kraljevski klub" zameniće ga bivši učenik, a sada trener Reala B

  • 3
Zinedin Zidan Foto: Tanjug/AP

Posle ispadanja u polufinalu Lige šampiona nakon poraza od Čelsija, u Španiji su sve češće glasine da će slavni trener Zinedin Zidan napustiti klub. Očigledno je da ranije zasluge (osvajanje tri Lige Šampiona zaredom) nemaju neku težinu, pa se uvek traže nove smene i izazovi.

Mediji u Španiji pišu da ukoliko se to zaista i dogodi i Zidan ode iz kluba mogao bi da ga zameni čovek koji je upravo sa Francuzom i Realom tri puta podigao pehar Lige šampiona kao igrač.

Naime, trener "kraljeva" mogao bi da bude Raul Gonzalez Blanko.

Jedan od najboljih fudbalera madridskog kluba svih vremena trenutno je na klupi Kastilje, ekipe koja je Realov B tim, i radi odličan posao.

Raul Gonzales Foto: AP/Tanjug

Od talentovanih fudbalera počeo je da pravi igrače za prvi tim, a naravno još jedan razlog zbog koga bi ga u Realu poželeli za trenera je i njegov veliki doprinos tom klubu.

Ostaje da vidimo da li je zaista kraj između Zidana i "kraljevskog kluba" i da li je to šansa da nekada saigrač čuvenog Francuza bude na njegovom mestu.

Lil i dalje drži prvo mesto u Francuskoj, ima bod više od PSŽ-a i očekuje nas velika borba za titulu u poslednja tri kola. Lil večeras (21.00) gostuje Lansu, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote klaidionice MOZZART za Lans - Lil.

Video: Ovako je to bilo 2018. Zinedin Zidan voli Real, ali je podneo ostavku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaske

    7. maj 2021 | 09:00

    Prave istu gresku kao i Juventus.

  • Jasna

    7. maj 2021 | 11:38

    Njima je potpuno svejedno ko ce da bude trener... sve radi uprava, ne znam samo zasto kupuju toliko igraca koji posle sede na klupi ... samo im uniste karijeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA