≫ 

Kralj: Partizan nije u mogućnosti da radi kao Zvezda, nemamo da izdvojimo toliki novac za pojačanja

Kralj je otkrio i kakve igrače Partizan posmatra u ovom trenutku

  • 23
Ivica Kralj Foto: Telegraf.rs

Koordinator za sportska pitanja Partizana Ivica Kralj istakao je za Kurir da crno-beli neće moći da se takmiče sa Crvenom zvezdom u predstojećem prelaznom roku, prevashodno zbog finansijske razlike koju bivši golman tima iz Humske ističe.

- Kad vidim kako planiraju, očigledno je da finansijski dobro stoje. To su veliki i skupi igrači, ali ruku na srce igrali su Ligu šampiona i dve godine Ligu Evrope, moguće da se uštedelo za takva pojačanja. Na nama je da se bavimo sobom, da ne gledamo u tuđe dvorište. Imamo mi nekih ideja u Partizanu, kako i šta raditi. Sigurno nismo u mogućnosti da radimo kao Crvena zvezda, da izdvojimo toliko novca za pojačanja, ali ni novac ne mora da bude garant kvaliteta i uspeha - rekao je Kralj.

Kralj je otkrio i kakve igrače Partizan posmatra u ovom trenutku.

- Gledamo koji su igrači koji bi se uklopili u sistem koji Stanojević traži i naravno ambicije su šampionske kao i svake godine. Bez obzira na novac. Svi igrači koji su bili u Partizanu su interesantni, samo je pitanje kakve ugovore imaju u inostranstvu. To je uglavnom teško izvodljivo, ali bilo je povratnika ranije, pa će ih sigurno biti i u budućnosti. Ima igrača kojima ističu ugovori, ili su pri kraju ugovora, a već su se pokazali kao veliki partizanovci i kao neko ko voli Partizan. Ništa nije isključeno. Sve su to dobri igrači koji su dobrodošli u Partizan - naveo je Kralj.

Video: TSC ipak do počasnog gola u Humskoj: Duronjić našao prostor u šestaestercu i matirao Stojkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. maj 2021 | 12:42

    Боље стојите него Воша или Ниш, или Сурдулица...то вам је мера, не Звезда...Звезда је за вас појам који никад не можете достићи...ћао

  • Peks

    7. maj 2021 | 12:20

    Šta je franjevci, tek sada posle toliko godina ste ukačili da ne možete da držite korak sa komšijama? Istina je da nikada i niste mogli, bilo je samo pokušaja u vreme Toleta da se franjevački klub digne na nivo Zvezde ali nije uspelo, ostali su samo dugovi koji se još vuku...

  • Olimdar

    7. maj 2021 | 13:38

    Kako možete da se poredite ? Zvezda je srpski klub a vi hrvatski Tudjmanov klub.Poredite se sa Osijekom , Cibalijom, Istrom i Varaždinom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA