≫ 

Iz Čukaričkog najavljuju prekid Partizanovog niza: Nadamo se pobedi, a Evropu smo već rešili

U derbiju kola Čukarički će u nedelju od 16.40 ugostiti ekipu Partizana na Banovom brdu

  • 1
FK Čukarički, pripreme Foto: FK Čukarički

Fudbaler Čukaričkog Uroš Drezgić izrazio je danas nadu da će dobiti priliku protiv Partizana u predstojećoj utakmici Superlige Srbije, a potajno veruje i da će zatresti mrežu crno-belih.

- Čekam šansu, nadam se da ću se naći na terenu protiv Partizana, bila bi to kruna ove sezone za mene. Stručni štab je pružio šansu i nama mladima, a svako od nas ima veliki motiv da se dokaže. Znamo kvalitete Partizana, imaju odličan tim, u kom god sastavu da počnu meč biće vrlo kvalitetni. Smatram da je Holender jedan od najboljih napadača u Superligi, nadam se da ću igrati i da ću čuvati baš njega, bio bi to veliki izazov za mene - rekao je Drezgić za klupski sajt.

U derbiju kola Čukarički će u nedelju od 16.40 ugostiti ekipu Partizana na Banovom brdu.

- Evropu smo izborili, napravili smo sjajan rezultat, sada nam ostaje da uživamo u preostalim mečevima - rekao je mladi štoper Čukaričkog.

Drezgić je za omladinski sastav "Brđana" ove sezone postigao devet golova, a na pitanje kada može da se očekuje prvenac za seniorski tim, mladi štoper je rekao:

- Nadam se već u nedelju protiv Partizana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA