Real kaže da nema novca, a najavljuje srpsku transfer bombu: Sergej u Madridu za 80.000.000 evra!

Da li će nekadašnji igrač Vojvodine ispuniti svoj dečački san i zaigrati u Kraljevskom klubu?

  • 9
Sergej Milinković Savić

Foto: Tanjug/AP

Potpuno paradoksalna situacija vlada u Real Madridu. Dok na sav glas Kraljevski klub tvrdi kako nema novca i kako ne zna kako će da realizuje planirana pojačanja, iz španske prestonice stiže nagoveštaj da bi u navodnoj transfer bombi mogao da učestvuje jedan srpski fudbaler.

Naime, Real je spreman da dovede Sergeja Milinković-Savića iz Lacija i tako konačno stavi tačku na transfer sagu koja prati našeg igrača već godinama unazad. Uvek se nekadašnji fudbaler Vojvodine nalazio u žiži javnosti kada je prelazni rok u pitanju, ali je na kraju uvek ostajao na istom mestu.

Kako danas navode italijanski mediji, Real je spreman da za jednu od najvećih zvezdi Lacija iskešira ukupno 80.000.000 evra. Nije tajna da ga iz španske prestonice prate već duži vremenski period, da su Kraljevići zapravo dečački san Sergeja Milinković-Savića, ali nikada nije došlo do neke konkretnije priče.

Prvi čovek Lacija, Klaudio Lotito je već u nekoliko navrata govorio kako nije spreman da pusti Sergeja za sumu ispod 100.000.000 evra. Međutim, s obzirom da u evropskom fudbalu trenutno vlada velika kriza i da su transfer cifre umanjene, ovo se čini kao sasvim pristojna ponuda Kraljevskog kluba. Ostaje samo da se vidi da li će Lacio ponovo biti tvrdoglav.

Ono što dodatno stavlja sumnju na transfer jeste činjenica da se Kraljevići nalaze u velikim dugovima, da su uz to počeli da grade novi stadion i zaista se ne zna odakle bi “iskopali“ novac neophodan za dovođenje odličnog SMS-a, koji je ove sezone odigrao 30 utakmica u Seriji A, postigao osam golova i zabeležio deset asistencija.

Video: Golman Jovanović brani 50% penala ali predsednik Vučić je ipak zatresao mrežu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    7. maj 2021 | 15:57

    Opet ista priča

  • Vojvodina

    7. maj 2021 | 17:50

    Dok se bilo kakav transfer doticnog igraca realizuje,on ce biti zreo za penziju.

  • Душан Краишник Бања Лука

    7. maj 2021 | 16:10

    Хахахахаха😩🤣😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA