Iznenadna poseta na “Čairu“: Legendarni Rambo posetio svoj bivši klub i pozdravio navijače Radničkog

On je između ostalog razgovarao sa direktorom kluba, Dejanom Propadalom

  • 4
Dejan Rambo Petković

Foto: MN Press

Fudbalska legenda “južne pruge“ i nekadašnji igrač Radničkog iz Niša, Dejan Rambo Petković danas je posetio svoj nekadašnji klub i boravio je na stadionu “Čair“, gde je proživeo neke lepe momente i započeo svoju karijeru.

On je iskoristio priliku da razgovara sa direktorom kluba, Dejanom Propadalom, a legendarni fudbaler je poželeo Radničkom mnogo sreće u borbi za opstanak, ali i generalno u narednom periodu.

Podsetio se nekih lepih anegdota iz vremena kada je igrao u Radničkom, premotao je u glavi sve golove koje je postigao na najvećem stadionu u ovom delu Srbije, a imao je posebnu poruku za navijače niškog kluba.

Rambo Petković u poseti RadničkomFudbalska legenda i nekadašnji igrač Radničkog Dejan Rambo Petković danas je posetio...Posted by FK Radnički Niš on Петак, 07. мај 2021.

 

 

Petković je nakon niškog kluba između ostalog nastupao za Crvenu zvezdu, Real Madrid, Sevilju, Veneciju, a status velikog fudbalskog idola je stekao nastupajući u brazilskoj prvoj ligi. Tamo je nosio dres Flamenga, Vasko da Game, Fluminensea, Gojasa, Santosa, Atletiko Mineira i mnogih drugih.

Kako sam kaže, najdraže poteze je ipak napravio u Nišu, što je više puta i naglašavao u intervjuima za brazilske medije, kada je govorio o Radničkom samo u superlativima.

Video: Golman Jovanović brani 50% penala ali predsednik Vučić je ipak zatresao mrežu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    7. maj 2021 | 19:47

    Poseta Radnickom ili Obilicu ? Inace jedan od fudbalera koji je pocetna zrtva mesetarenja ljudi iz saveza. Ovde ne valja za repezentaciju, a u Brazilu legenda i svi saglasni da je brazilac da bi igrao za njih.

  • Cobi

    7. maj 2021 | 21:48

    Ej covek se preziva Propadalo au rukovodstvu kluba zato i propadaju

  • Maj

    7. maj 2021 | 20:43

    On treba da bude direktor a onaj toncev koga ne bi postavio mesnu zajednicu da vodi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA