≫ 

"Zbog koga mi da odustanemo, zbog Kabela ili IMT-a?": Radnički demantovao čaršijske priče

Tri kola pre kraja sezone u Prvoj ligi Srbije svašta se priča i svašta sde radi - četiri kluba su u igri za najviši rang

  • 4
marko mirić

Foto: youtube/Prva liga Srbija

Prva liga Srbije u fudbalu, kao i Superliga, ušle su u završnu fazu takmičenja, nažalost ne možemo reći i naročito neizvesnu, zanimljivu i uzbudljivu, jer kao što smo već pisali, kao što to svi mogu da vide, izgleda da je sve odavno već rešeno - ko ostaje i ko ispada iz oba ranga takmičenja. Tuga.

Čini se da će nešto malo više drame biti u Prvoj ligi gde čak četiri kluba konkurišu za plasman u Superligu tri kola pre kraja. Radnički je trenutno prvi sa 62 boda, Kolubara prati sa 60, i ta dva kluba su za sada najbliži ulasku u najviši rang, ali odmah iza su Kabel i IMT sa svojim ambicijama.

Po čaršiji se čak pojavila i vest da bi Radnički mogao da odustane od Superlige, navodno zbog nekih rivalskih klubova kojima je data prednost "sa viših instanci", ali je direktor lidera na tabeli Slavko Perović demantovao takv priče i najavio napad na Superligu.

- Kakav bismo mi to klub bili da ne reagujemo na takve priče? Zbog koga mi da odustanemo, zbog Kabela ili IMT-a?! Mnogo je Radnički veće ime i Kragujevac veći grad nego ti klubovi zbog kojih se priča da Radnički hoće da odustane od Superlige - poručio je bivši napadač Rada i Zvezde za RTV Kragujevac, pa dodao:

- Superliga je naš san, san ovog grada, nešto što naši navijači čekaju godinama. Utakmica protiv Trajala je finalna za nas i nadam se da će momci energijom nekog inata zbog toga što se desilo protiv Kolubare i svega što se dešavalo posle meča, shvatiti ozbiljnost trenutka i izaći na tu utakmicu onako kako treba. Nadam se pobedi i našem slavlju - naglasio je Perović.

Radnički je u minulom kolu, u derbiju, poražen od Kolubare 3:1, a posle meča se oglasio saopštenjem u kojem su potencirali krajnje lošu arbitražu glavnog sudije Novaka Simovića.

Radnički naredni meč igra u nedelju protiv Trajala na svom stadionu od 17 sati.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA