≫ 

Nejmar tokom dana potpisuje maksimalan ugovor sa PSŽ-om

Brazilac ostaje u klubu do 2026. godine, barem na papiru

  • 2
Neymar, Nejmar

Foto: Tanjug/AP

Ako im petak 7. maj nije prijao zbog trijumfa Lila i bega na tabeli pred poslednja dva kola, navijačima Pari Sen Žermena bi u subotu 8. maja i te kako moglo da se popravi raspoloženje!

Razlog je novi ugovor koji bi Nejmar trebalo da potpiše tokom dana sa Svecima, tvrdi tamošnji L'ekip, i to onaj maksimalni od pet godina - dakle do 2026!

Brazilac ovaj važeći od 36 miliona po sezoni ima do 2022. godine, a poslednjh dana njegovi advokati su češljali ponudu koja je stigla od PSŽ-a i koja očigledno zadovoljava Nejmarove zahteve.

Da li će biti povećanja, to će se znati tek onda kada Nejmar potpiše, ali je činjenica da verovatno nijedan klub ne bi mogao finansijski da isprati ponudu Svetaca. Možda Mančester Siti, mada se Brazilac nikada nije nešto ozbiljno povezivao sa Građanima.

Sada se postavlja pitanje hoće li PSŽ uspeti da privoli i Kilijana Embapea da ostane u klubu koji je ove sezone ispao u polufinalu LŠ i koji će, u slučaju trijumfa u nedelju, i dalje zostatajti bod za LIlom u borbi za titulu.

>>> Igrom slučaja, danas (18.30) u Mančesteru će se odigrati uvertira za finale Lige šampiona - Mančester Siti čeka Čelsi u meču u kojem i matematički može da overi titulu u Premijer ligi. Kvota na keca je 2,00, iks je 3,40, a dvojka 3,90, dok je kvota na GG3+ 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Čelsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA